Yardım İşlemci soğutucu ARGB yanmıyor

AMESEMA

80+
Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar konu açmıştım hiç yardım gelmedi bütün gün bunu çözmeye çalışıyorum Yardım ederseniz sevinirim.
İşlemci soğutucum Thermalright frozen warframe pro 360 LED ekranlı sıvı soğutucu.
Sistemi yeni kurdum ve 20 gündür kullanıyorum.
İlk 10 gün sorun 0'dı.
Sonra oyun oynarken RGBler sönüp bir daha bilgisayarı tekrar açana kadar yanmıyordu.
Ondan sonra bu da işe yaramamaya başladı kendi keyfine göre bazı açışlarımda yandı bazılarında yanmadı.
Şimdiyse hiç bir şekilde yanmıyor RGB'ler.
Sistemi taktım söktüm her şeyi denedim olmuyor.

fanların rengini de kontrol edebiliyor olman lazım bağlantılarını herşeyi sen mi yaptın hazır sistem mi satın aldınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rgbsi yanmayan cihazlar ne markaları neler bağlantısını kasanızdaki rgb portuna mı yaptınız fansa fan kontrolcüsüne mi yaptınız

fanların rengini de kontrol edebiliyor olman lazım bağlantılarını herşeyi sen mi yaptın hazır sistem mi satın aldınız

rgbsi yanmayan cihazlar ne markaları neler bağlantısını kasanızdaki rgb portuna mı yaptınız fansa fan kontrolcüsüne mi yaptınız
Hocam tek tek ben topladım başta sorunsuzdu dediğim gibi.
Kasamın fanlarını kontrol edebiliyorum.LED tuşu var.
Kasa da 4 fan var MSİ mag pano 100r hepsi tıkır tıkır çalışıyor RGB ' ler yanıyor.
Soğutucudaki fan kablolarını birleştirdim 3 fanlı zaten.Birleştirdiğim kabloyu CPU fana taktım.
ARGB leri birleştirdim JARGB'ye taktım.
Pompadan çıkan kabloyu pump fana taktım.

Boyle gorunuyor bura normal mi hocam
17591655801377917031476690043761.webp

Son düzenleme:
tüm fanları birleştirip yaptısanız problem yok gibi duruyor söküp de takmışsınız hepsini bi kasadan gücü kesin tamamen psudan kapatıp güç tuşuna basılı tutun 15 saniye bi resetlensin fakat şunu anlamış değilim kasada halı hazırda gelen fanların rgbsi calışıyor anladığım kadarıyla aldığınız psuda rgbsiz fan geliyor sanırım

tüm fanları birleştirip yaptısanız problem yok gibi duruyor söküp de takmışsınız hepsini bi kasadan gücü kesin tamamen psudan kapatıp güç tuşuna basılı tutun 15 saniye bi resetlensin fakat şunu anlamış değilim kasada halı hazırda gelen fanların rgbsi calışıyor anladığım kadarıyla aldığınız psuda rgbsiz fan geliyor sanırım
sıvı soğutmada*

msiın uygulamasını da kurabilir misiniz mystic light diye bir şey varmış sanırsam orada power saving mode vs bahsediyor anakartınız msi dı değil mi ?

sıvı soğutmada*
Hocam fanlar rgbli geldi ve yanıyordu zamanla gitmeye başladı yukarıda yazmıştım
Ve şuanda işlemci soğutucu fanlari hiç yanmiyor

sıvı soğutmada*

msiın uygulamasını da kurabilir misiniz mystic light diye bir şey varmış sanırsam orada power saving mode vs bahsediyor anakartınız msi dı değil mi ?
İndiriyorum hocam

discordunuz var mıydı daha rahat yardımcı olurum aşırı bilgili değilim ama kurcalarız beraber bayadır çözememişsiniz

discordunuz var mıydı daha rahat yardımcı olurum aşırı bilgili değilim ama kurcalarız beraber bayadır çözememişsiniz
kirahahah ekleyebilirsiniz

kirahahah ekleyebilirsiniz
Hocam çözüldü msi uygulamasından
Çok teşekkürler çok saolun

Hocam çözüldü msi uygulamasından
Çok teşekkürler çok saolun
önemli değil hocam fan ayarlarını vs de yapın oradan problem çıkmasın biosdanda aynı şekilde cpu fanlarını pump vs düzgün yapın kasa fanlarını da uygulamadan ayarlayabilirsiniz bir daha uğraşmazsınız fakat kablolamalarınız eski attığınız fotoğrafdaki gibiyse hava akışı konsuunda problem yaratır kablolamayı da düzeltirseniz içerideki sürkülasyon düzelicektir daha serin calışır kasanız

Geri