- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,435
İşlemcinin bütün sıcak havasını kasa içine atıyor şu ankendim cıkarıp takabilirmiyim arkadaşlar ?
fotoğrafın sol kısmı kasanın arkası egzoz kısmı
İşlemcinin bütün sıcak havasını kasa içine atıyor şu ankendim cıkarıp takabilirmiyim arkadaşlar ?
fotoğrafın sol kısmı kasanın arkası egzoz kısmı
evet. stok fan kullanan arkadasım bile daha soğuk hissettiğini söylüyorduİşlemcinin bütün sıcak havasını kasa içine atıyor şu an![]()
yanlıs bişey yaparım korkusu var aslında. nasıl çevirmem lazım fanları tam anlayamadım. sadece fanları çevirsem olurmu, soğutucuyu cıkarmasamEvet çıkarıp takabilirsin. Bir kaç video izlersen çok iyi olur. Bu fotodan çok daha iyi anlaşılıyor ters taktığı.
Olur tabii ki de. Fanların tellerine ulaşabiliyorsan olur. Kabloları da sökmeyi unutma. Kasanın egzoz fanı da ters. Ona da el atman lazım. Bunu takmadan onu halledersin.evet. stok fan kullanan arkadasım bile daha soğuk hissettiğini söylüyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlıs bişey yaparım korkusu var aslında. nasıl çevirmem lazım fanları tam anlayamadım. sadece fanları çevirsem olurmu, soğutucuyu cıkarmasam
Fanlar şu şekil olacak.işlemci macununu bilgisayarcıya değiştirttim fakat aklıma bir soru takıldı bu işlemci soğutucusunu da bilgisayarcı takmıştı, doğru mu takmış? ısı bilgisayarın üst kısmına geliyor, sizce değerler normal mi? birde ekran kartı macununu da değiştirmelimiyim? 3 yıl oldu.
ekran kartı ısısı 72-76 aralığında işlemci ise 58-63 arasında dying light ultra ayarlarda
En iyisi bu şekilde. Ramden dolayı etkilense bile birazcık yukarı alınabilir. Kasası en geniş modellerden biri. Cama değmez.Fanlar şu şekil olacak.
Fanlar şu şekil olacak.
doğru takmışmıyım arkadaşlar? birde 2 fanın 2 kablosu arkadaki 2 kabloya bağlıydı. ikisini rastgele arkadaki ikiye taksam olur mu,En iyisi bu şekilde. Ramden dolayı etkilense bile birazcık yukarı alınabilir. Kasası en geniş modellerden biri. Cama değmez.
Şimdi doğru olmuş. Ortadaki de öyleyse tamamdır. Sırası önemli değilde aynı kontrolcüden gelen kabloya bağlanmalı.doğru takmışmıyım arkadaşlar? birde 2 fanın 2 kablosu arkadaki 2 kabloya bağlıydı. ikisini rastgele arkadaki ikiye taksam olur mu,
Hayır kırık değil. Tasarımı böyle. 24 pin kablodaki tasarım gibi düşün.birinde 3 birinde 4 pin var hocam, birini kırdım mı acaba?
Fanları o çoklayıcıya bağlayacaksın. Bağladıktan sonra diğer uçtaki kafayı CPU_FAN kısmına takacaksın. ARGB kabloların aynı şekil takılı olacak.doğru takmışmıyım arkadaşlar? birde 2 fanın 2 kablosu arkadaki 2 kabloya bağlıydı. ikisini rastgele arkadaki ikiye taksam olur mu,
Üniversite dersleri çok ağır geçiyor. Bir de eskisi kadar forumda aktif kalamıyorum. Tam olarak dediğin gibi hocam.Şimdi doğru olmuş. Ortadaki de öyleyse tamamdır. Sırası önemli değilde aynı kontrolcüden gelen kabloya bağlanmalı.
@Emre Zengin hocam bu işin duayeni. Nerelerdesin hocam? Sık sık buralarda olurdun. Hayat koşuşturması mı?![]()
Kolaylıklar ve başarılar diliyorum efenim, umarım tempon biraz düşer ve seni daha sık görebiliriz.Fanları o çoklayıcıya bağlayacaksın. Bağladıktan sonra diğer uçtaki kafayı CPU_FAN kısmına takacaksın. ARGB kabloların aynı şekil takılı olacak.
Üniversite dersleri çok ağır geçiyor. Bir de eskisi kadar forumda aktif kalamıyorum. Tam olarak dediğin gibi hocam.