Elimde 3770 var. Bildiğiniz gibi İsrail ve Çin'i boykot amacıyla mümkün olduğunca ürünlerini almıyoruz. Ama işlemcim ağlamaya başladı. İşlemci son damlalarını sıkınca 13600k geçebilirim. Siz ona göre önerir misiniz? Anlık bütçem Max 2300 TL. Firma paramızı biraz gecikmeli gönderiyor. Onun için bir süre iadereli olmamız lazım. Teşekkürler.Bunlardan birini almanı öneririm
ARGB
NORMAL
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Max kaç DB ses verir? Bilgin var mı? YouTube da her kanal farklı bir ses seviyesi belirtmiş...7800x3d ile peerless assasin 120 se kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim https://forum.donanimarsivi.com/kon...a-kaygisi-olan-arkadaslarin-dikkatine.914847/
Hocam 2 üst 1 arka egzoz fanlarım var önde de 2 tane temiz hava için kullanıyorum 2 de soğutucuyla birlikte geliyor kasada 7 tane fan var desibel hakkında net bir şey söyleyemem ama kulaklığı takmadığımda azımsanmayacak bir ses duyuyorum, pcyi açık bırakıp uyuyamayacak kadar ciddi bir ses değil ama az da değil öyle diyeyimElimde 3770 var. Bildiğiniz gibi İsrail ve Çin'i boykot amacıyla mümkün olduğunca ürünlerini almıyoruz. Ama işlemcim ağlamaya başladı. İşlemci son damlalarını sıkınca 13600k geçebilirim. Siz ona göre önerir misiniz? Anlık bütçem Max 2300 TL. Firma paramızı biraz gecikmeli gönderiyor. Onun için bir süre iadereli olmamız lazım. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Max kaç DB ses verir? Bilgin var mı? YouTube da her kanal farklı bir ses seviyesi belirtmiş...
işte normalde sıvı soğutma alacaktım da. rahatsız ediyor yüksek ses 36db geçmedikçe sorun yokHocam 2 üst 1 arka egzoz fanlarım var önde de 2 tane temiz hava için kullanıyorum 2 de soğutucuyla birlikte geliyor kasada 7 tane fan var desibel hakkında net bir şey söyleyemem ama kulaklığı takmadığımda azımsanmayacak bir ses duyuyorum, pcyi açık bırakıp uyuyamayacak kadar ciddi bir ses değil ama az da değil öyle diyeyim
Hocam noctua'nın modellerine bakabilirsiniz o zaman. Bütçe olarak biraz çıkıyor ama sessizlik için noctua en iyisi.işte normalde sıvı soğutma alacaktım da. rahatsız ediyor yüksek ses 36db geçmedikçe sorun yok
Hocam kasa ve fanların modelleri nedir?Hocam 2 üst 1 arka egzoz fanlarım var önde de 2 tane temiz hava için kullanıyorum 2 de soğutucuyla birlikte geliyor kasada 7 tane fan var desibel hakkında net bir şey söyleyemem ama kulaklığı takmadığımda azımsanmayacak bir ses duyuyorum, pcyi açık bırakıp uyuyamayacak kadar ciddi bir ses değil ama az da değil öyle diyeyim
ya benim kasa geçen sene 8 metreden düştü de. bir bilgisayarcıdan ucuz bir şey aldım. marka yazmıyor. ama micro atxHocam noctua'nın modellerine bakabilirsiniz o zaman. Bütçe olarak biraz çıkıyor ama sessizlik için noctua en iyisi.
Hocam kasa ve fanların modelleri nedir?
Hocam o zaman en başta ses yalıtımı iyi bir kasa almalısınız.ya benim kasa geçen sene 8 metreden düştü de. bir bilgisayarcıdan ucuz bir şey aldım. marka yazmıyor. ama micro atx
ses yalıtımı mı? benim kasa bilgisi 2010 dan öte geçmiyor öyle bir şey mi varHocam o zaman en başta ses yalıtımı iyi bir kasa almalısınız.
benim cpu win ilk açılışta min 60 ta çalışıyor. Be Quiet Shadow Rock 3 mü 120 se mi? son karar sende7800x3d ile peerless assasin 120 se kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim https://forum.donanimarsivi.com/kon...a-kaygisi-olan-arkadaslarin-dikkatine.914847/