samet4747
80+ Platinum
hukukumuz var en azındanOnun doğru söylediğini nereden bileceksin?
hukukumuz var en azındanOnun doğru söylediğini nereden bileceksin?
O işler öyle olmuyor işte arkadaşın diye o adam doğru söyleyeck diye bir şey yok. Bize klavye delikanlısı diyen adama yerimizi de belli ettik yurdumuzu da müsaitse gelsin Antalya Zeytinköy'e konuşalım.hukukumuz var en azından
Ankaradaki adama adres verip gel demek kolayO işler öyle olmuyor işte arkadaşın diye o adam doğru söyleyeck diye bir şey yok. Bize klavye delikanlısı diyen adama yerimizi de belli ettik yurdumuzu da müsaitse gelsin Antalya Zeytinköy'e konuşalım.
Biz Antalya dedikten sonra Trabzon'a gel demeyi biliyordu amaAnkaradaki adama adres verip gel demek kolay
kanıtsız konuşma elinde konuşulanları belgelicek bir şey var mıBiz Antalya dedikten sonra Trabzon'a gel demeyi biliyordu ama
Onun var mı? Madem kanıtsız inanmıyorsun şu an bomboş bir konu için tartışıyoruz o adam arkadaşın diye biz ona sövmesek o bize sövse bile o haklı senin için uzatmaya gerek yok. Furkanla sana mutluluklar.kanıtsız konuşma elinde konuşulanları belgelicek bir şey var mı
öyle demediler ben yanlış anlattım uzaArkadaşlar en iyisi benim çok tartışmaya gerek yok. 5700' ü sat 2060 al diyenle arkadaş bile olmazdım.
Uza mı? Neyse. Sen git bi önce işlemcine bi ayar çek.öyle demediler ben yanlış anlattım uza
Antalya ne ara dediniz? Uzak aga olmaz bee. Ankaraya kadar gelirseniz (tabi aileniz izin verirse) gelin aileniz sizi hastanede bulur en azındanBiz Antalya dedikten sonra Trabzon'a gel demeyi biliyordu ama
ben size şahsınıza ne ara küfür ettim de siz ana bacı girdiniz? siz bana ve aileme sövmeden size 1 kere sövmedim.Onun etmediğini nerden biliyorsun kanka o bize etmese neden ona karşı ana bacı yapalım?
Bak sen bizi inkar ediyosun biz seni daha uzar gider bu olay bi de şu arkadaşlarını uzak tut bizden. Kölen gibi olayı bilmeden koruyorlar seni.Antalya ne ara dediniz? Uzak aga olmaz bee. Ankaraya kadar gelirseniz (tabi aileniz izin verirse) gelin aileniz sizi hastanede bulur en azından
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben size şahsınıza ne ara küfür ettim de siz ana bacı girdiniz? siz bana ve aileme sövmeden size 1 kere sövmedim.
Ben sana güvenmek yerine ona güvenirim şahsen.Bak sen bizi inkar ediyosun biz seni daha uzar gider bu olay bi de şu arkadaşlarını uzak tut bizden. Kölen gibi olayı bilmeden koruyorlar seni.