Sıcaklık değerleri nasıl? Yüksek değilse sıkıntı yok.Günaydın herkese. Soğutucum Fuma 2. İşlemcim Ryzen 5 5600X. İşlemci fanım 375 RPM seviyelerinde dönüyor boştayken. Bu kadar yavaş dönmesi normal mi?
boştayken fazla ses çıkarmamak içinde olabilir oyunlarda nasıl? ve sıcaklık seviyesi kaç derece?Günaydın herkese. Soğutucum Fuma 2. İşlemcim Ryzen 5 5600X. İşlemci fanım 375 RPM seviyelerinde dönüyor boştayken. Bu kadar yavaş dönmesi normal mi?
Isınmıyorsa bence öyle dönmesi iyidir,Sessizlik açısından.Yüksek değil hatta baya serin 32-33 derecelerde. Fakat işlemci fanım oyun oynarken de aynı hızda dönüyor.
Blok zaten kendi başına hallediyor fan ufak yardım ediyor.Yüksek değil hatta baya serin 32-33 derecelerde. Fakat işlemci fanım oyun oynarken de aynı hızda dönüyor.
boştayken fazla ses çıkarmamak içinde olabilir oyunlarda nasıl? ve sıcaklık seviyesi kaç derece?
O zaman bir de oyun oynarken bakayım değerlere. Eğer yüksekse bu konuyu yükseltirim. Teşekkür ederim yardımlarınız için.Isınmıyorsa bence öyle dönmesi iyidir,Sessizlik açısından.
sıcaklık değerlerindeyken oyun içi fan dönüşünede bak ben 5600x kullanmıyorum ama oyunda azda olsa fazla çalışması gerekO zaman bir de oyun oynarken bakayım değerlere. Eğer yüksekse bu konuyu yükseltirim. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
O zamam AI Suite kullanarak ayarlayabilirsinDeğil. Asus TUF B550 Plus WiFi