Işlemci sogutucusu upgrade yapmaya çalıştım nasıl olmuş ?

10-20 derece arasında fark ettirdi kral almanı öneririm boşta 42-50 arası olurken oyunlarda 80-90 dı eski stockla şimdi boşta 30-35 oyunlarda 70-75 arası gayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazen cok sıkıştıgı yerlerde 80 i gördüm ama cok degil yani direkt sabitliyor 75-76 civarına
sabit 4.3ghz çalışıyormu işlemci birde stress testi yapabilrmisin

10-20 derece arasında fark ettirdi kral almanı öneririm boşta 42-50 arası olurken oyunlarda 80-90 dı eski stockla şimdi boşta 30-35 oyunlarda 70-75 arası gayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazen cok sıkıştıgı yerlerde 80 i gördüm ama cok degil yani direkt sabitliyor 75-76 civarına
kanka

sabit 4.3ghz çalışıyormu işlemci birde stress testi yapabilrmisin
knk stress testi yüklü değilde genel olarak iyileşme mevcut baya bi zaten oynadıgım oyunlar cyber punk rust gibi oyunlar valorannta falan sadece işlemciye çekipte denedim yük altında gerçekten etkisini hissetiriyor fpste bile gözle görülür farklar var 10-20 derece arası cok net düşüş var

Ekler

• scu.webp
    scu.webp
    58.4 KB · Hit: 5
knk stress testi yüklü değilde genel olarak iyileşme mevcut baya bi zaten oynadıgım oyunlar cyber punk rust gibi oyunlar valorannta falan sadece işlemciye çekipte denedim yük altında gerçekten etkisini hissetiriyor fpste bile gözle görülür farklar var 10-20 derece arası cok net düşüş var
kanka oyunlarda gördüğün en yüksek değer nedir acaba

Merhabalar işlemcim i3-10100F stock sogutucu artık 2 sene oldu ses yapıyor arada ve artık macun degiştirme vaktide geldi bende bunları aldım
İşlemci Soğutucu : Fazeon A2120TRA 90MM Rgb Kule Tipi Işlemci Soğutucu : 375TL [KUPONLAR İLE]
Termal Macun : Xrades 8w/m-k nano partiküllü 150Tl
Yorumunuz nedir etki yaratırmı fiyat olarak nasıllar kısaca iyi mi? yapmışım kötümü ?
Havit kule tipi indirimde denk getirip alsan daha iyi 9cm fanli kule tipi önermem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,649
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri