Meta8 80+ Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 112 Dahası Reaksiyon skoru 44 İsim M.Tahir 14 Aralık 2022 #1 Dostlar selam Ryzen 5 5600 işlemcimin üstünde stok fan var ve bunu bios ayarlarından fan hızını nasıl ayarlamalıyım ?
Dostlar selam Ryzen 5 5600 işlemcimin üstünde stok fan var ve bunu bios ayarlarından fan hızını nasıl ayarlamalıyım ?
OKSEIDON 80+ Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 83 Dahası Reaksiyon skoru 26 İsim Mehmet Akif SOYDAL 14 Aralık 2022 #2 Yanlış hatırlamıyorsam bios a gerek yok direkt olarak msi afterburner üzerinden ayarlanabiliyor diye biliyorum
Yanlış hatırlamıyorsam bios a gerek yok direkt olarak msi afterburner üzerinden ayarlanabiliyor diye biliyorum
Meta8 80+ Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 112 Dahası Reaksiyon skoru 44 İsim M.Tahir 14 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 OKSEIDON yazmış: Yanlış hatırlamıyorsam bios a gerek yok direkt olarak msi afterburner üzerinden ayarlanabiliyor diye biliyorum Devamı için tıklayın... ordan sadece ekran kartı ayarı yapılmıyormu?
OKSEIDON yazmış: Yanlış hatırlamıyorsam bios a gerek yok direkt olarak msi afterburner üzerinden ayarlanabiliyor diye biliyorum Devamı için tıklayın... ordan sadece ekran kartı ayarı yapılmıyormu?