İşlemci takmadan bir şey yüklememe gerek var mı

2-3 dk yükleme esnası
hocam bios güncelledim işlemciyi taktım oldu sorunsuz çalışıyor fakat işlemciye bakmak içim sistem bilgisine girdim
İşlemci AMD Ryzen 5 5500, 3600 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci aynen bu şekilde yazıyor

hocam bios güncelledim işlemciyi taktım oldu sorunsuz çalışıyor fakat işlemciye bakmak içim sistem bilgisine girdim
İşlemci AMD Ryzen 5 5500, 3600 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci aynen bu şekilde yazıyor
Bios sıfırla bi bazen buglanıyor. Görev yoneticisinde ne gorunuyor?

2 çekirdek 4 mantıksal işlemciler yazıyor bios nasıl sıfırlayacağım bu yazan sadece görüntüden mi ibaret acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cpu z yükledim şimdi ordada 2 çekirdek 4 thread olarak gösteriyor

2 çekirdek 4 mantıksal işlemciler yazıyor bios nasıl sıfırlayacağım bu yazan sadece görüntüden mi ibaret acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cpu z yükledim şimdi ordada 2 çekirdek 4 thread olarak gösteriyor
Ya bazen Windows buglıyor falan belli olmuyor işlemci değişimlerinde. Bios sıfırlama Bios pilini sök yarım saat bekle en temizi. Olmazsa formatlarsın.

Ya bazen Windows buglıyor falan belli olmuyor işlemci değişimlerinde. Bios sıfırlama Bios pilini sök yarım saat bekle en temizi. Olmazsa formatlarsın.
30 dakika beklettim de düzelmedi hiç olmadı format atarım performansa bir etkisi yoktur umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,353
Üyeler
184,149
Son üye
yamtar00
Geri