En güncelini kurO zaman bios güncelleme ile halletmem lazım hangisini indirmem gerekiyor sitedeki en üsttekini mi
2-3 dk yükleme esnasıAnladım bios güncelleme ortalama ne kadar sürüyor
hocam bios güncelledim işlemciyi taktım oldu sorunsuz çalışıyor fakat işlemciye bakmak içim sistem bilgisine girdim2-3 dk yükleme esnası
Bios sıfırla bi bazen buglanıyor. Görev yoneticisinde ne gorunuyor?hocam bios güncelledim işlemciyi taktım oldu sorunsuz çalışıyor fakat işlemciye bakmak içim sistem bilgisine girdim
İşlemci AMD Ryzen 5 5500, 3600 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci aynen bu şekilde yazıyor
2 çekirdek 4 mantıksal işlemciler yazıyor bios nasıl sıfırlayacağım bu yazan sadece görüntüden mi ibaret acabaBios sıfırla bi bazen buglanıyor. Görev yoneticisinde ne gorunuyor?
cpu z yükledim şimdi ordada 2 çekirdek 4 thread olarak gösteriyorBios sıfırla bi bazen buglanıyor. Görev yoneticisinde ne gorunuyor?
Ya bazen Windows buglıyor falan belli olmuyor işlemci değişimlerinde. Bios sıfırlama Bios pilini sök yarım saat bekle en temizi. Olmazsa formatlarsın.2 çekirdek 4 mantıksal işlemciler yazıyor bios nasıl sıfırlayacağım bu yazan sadece görüntüden mi ibaret acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
cpu z yükledim şimdi ordada 2 çekirdek 4 thread olarak gösteriyor
30 dakika beklettim de düzelmedi hiç olmadı format atarım performansa bir etkisi yoktur umarımYa bazen Windows buglıyor falan belli olmuyor işlemci değişimlerinde. Bios sıfırlama Bios pilini sök yarım saat bekle en temizi. Olmazsa formatlarsın.
Bakmak lazım kullanımlara falan.30 dakika beklettim de düzelmedi hiç olmadı format atarım performansa bir etkisi yoktur umarım
Ekran kartı çok düşük değilse evet normal değil.Valorantta 90 120 arası alıyorum normal değil bence