furkanbilir42
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
- Konu Sahibi Konu Sahibi
adaptör ile kullanıyorum notebook u bataryası ölü pil ayarıda performans da zatenKardeşim güç ayarlarında bir değişiklik yaparmısın ?
adaptör ile kullanıyorum notebook u bataryası ölü pil ayarıda performans da zatenKardeşim güç ayarlarında bir değişiklik yaparmısın ?
Laptop sürekli çalışıyorsa 6-8 ayda bir kontrol edintermal macunları yakın yeniledim ama yinede tekrar yenileyim yardımlarınız için teşekkürler
![]()
Yüksek performans alırmısın birde sonuçları tekrar paylaş öyle yapıpadaptör ile kullanıyorum notebook u bataryası ölü pil ayarıda performans da zaten
tamam teşekkür ederim yardımlarınız için voltajda herhangi bir oynama yapmayım değil mi ?Laptop sürekli çalışıyorsa 6-8 ayda bir kontrol edin
Frekans arttıkca ısı da artacak demiştim
Her frekans yükselttiğinizde PC zorlayacak oyun oynayın veya stres testine sokun ki hangi frekans da kapandığını görün öyle karar verin
kusura bakmayın zaten yüksek performans modundaymış ben sadece performans yazmışım yani bu sonuçlar yüksek performandaki sonuçlar zatenYüksek performans alırmısın birde sonuçları tekrar paylaş öyle yapıp
Yok kardeşim ne kusuru benimde başıma gelen bir durum önce dengeli yapıyorum sonra performans yapıyorum işlemçim kendi hızına geliyor umarım seninde düzelir sorununtamam teşekkür ederim yardımlarınız için voltajda herhangi bir oynama yapmayım değil mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kusura bakmayın zaten yüksek performans modundaymış ben sadece performans yazmışım yani bu sonuçlar yüksek performandaki sonuçlar zaten
işlemci %100 yük altında iken maksimum 77 dereceyi gördü ama ben sınırlarını zorlamayı mantıklı bulmadım açıkçası gerek yok bilgisayarın içinde resimler belgeler fln var riske atamam gerçi harddiske bir şey olmaz ama şimdi şu canlı ders döneminde fln sıkıntı çıkartmak istemiyorum ilerde yeni bir bilgisayar alırsam inşaAllah böyle sorunlar yaşamam inşaAllah kimsede yaşamazLaptop sürekli çalışıyorsa 6-8 ayda bir kontrol edin
Frekans arttıkca ısı da artacak demiştim
Her frekans yükselttiğinizde PC zorlayacak oyun oynayın veya stres testine sokun ki hangi frekans da kapandığını görün öyle karar verin