m5a97 olmasın ?Asus m4a97 anakart
1050ti ekran kartına hangi işlemci darbogaz yapmaz
aynen yanlış yazmışımm5a97 olmasın ?
bu onerdigin kurtarır mıO sokette onu kurtaracak işlemciyi TR' de bulamazsın. Bi bu var:
Bu da kurtarmaz. Tavsiyem AM4 + DDR4 veya başka platforma geçmen.İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
bi tane yeni anakart ve 3500x al dicem de harbi pahalı olur o yüzden 3 4 e yeni pc topla daha sonraAsus m4a97 anakart
1050ti ekran kartına hangi işlemci darbogaz yapmaz
fx 8350 beslemez mi 1050 ti'yi ?O sokette onu kurtaracak işlemciyi TR' de bulamazsın. Bi bu var:
Bu da kurtarmaz. Tavsiyem AM4 + DDR4 veya başka platforma geçmen.İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Sanmıyorum. i3 2120 ayarı.fx 8350 beslemez mi 1050 ti'yi ?
hocam bı arkadaş için araştırıyorum ben de çözum bulamadım işlemci degisse anakart degiscek ramler ddr3 bu sefer ram de değişcek 3 4 u buluyo yenı sıstem parasıbi tane yeni anakart ve 3500x al dicem de harbi pahalı olur o yüzden 3 4 e yeni PC topla daha sonra
Bizim internet kafede g4560+1660/g4560+1060 3gb var,besleyebilir bence.Sanmıyorum. i3 2120 ayarı.
İnternet kafede olunca besliyor muBizim internet kafede g4560+1660/g4560+1060 3gb var,besleyebilir bence.
Hayır yani oradaki sonuçlar şaşırtıcı değil...İnternet kafede olunca besliyor mu![]()
![]()
fx6100 var valorant cs de 60 70 fps alıyo