Mini itx bir sistem toplamak istiyorum ryzen 5 9600x 5060

Sfx psu sığar mini itx sadece onlarda Türkiye'de yaygın değil sen küçük kasa yapayım diyorsun yani o zaman?
Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sfx psu sığar mini itx sadece onlarda Türkiye'de yaygın değil sen küçük kasa yapayım diyorsun yani o zaman?
Uygun olanlarını bilmiyorum ama şu tarzdada ürünler var bir sor bilene istersen.
Kendim toplamayı seviyorumda tıkandım

Evet

Çok rafine bir sey istiyorsun ondan. Tr de imkansiza yakın bu fiyatlar oldugu icin. 10 bin liranin 3/4 bini mini itx olmasi için gidicek aadece

ofiste götür eve götür bir pc istiyorum ama laptop olmasın laptop sevmiyorum mini atx hoşuma gitti o tarzda toplamaya kararlıyım bende vardı 5070 li sistem verdim arkadaşa hevesim yok öyle oyunlara

Atx psu sığan kasalar var öyle bişi toplamak istiyorum aldığım parça uymazsa diye korkuyorum bilen biri bana komple sepet yapsa işlemci ryzen 5 9600x olsun ekran kartı 5060 yeter
taşıma amaclı istiyorsan dediğim gibi mATX sff kasalar var tavsiyem o yönde itx çok boş para israfı

öyle bir şey öneri yapabilir misin peki
hocam öyle bir şey toplayacaksan matx herghangi bir anakart uyumu olur yukarıda önerdiğim lian li a3 kasa bence gayet güzel başka önerin olur mu dersen bu kasada bence gayet güzel

Uygun olanlarını bilmiyorum ama şu tarzdada ürünler var bir sor bilene istersen.
Bu tarz aslında yebi çıkan bir sistem var ekran kartı 5060 denk daha mantıklı ama fiyatları absürt

Evet

Tıkanacak bir şey yok ben sana tüm parçaları veririm sorun değil uyumluluk ama bütçe sorun değil dersen al max +395 islemcili mini sistemlerde çok fena olur

Bu tarz aslında yebi çıkan bir sistem var ekran kartı 5060 denk daha mantıklı ama fiyatları absürt

Tıkanacak bir şey yok ben sana tüm parçaları veririm sorun değil uyumluluk ama bütçe sorun değil dersen al max +395 islemcili mini sistemlerde çok fena olur
Bilgim yok çok fazla öneriye açığım bütöe önemli değil

Geri