Neler Yeni

İşlemci upgrade ettim fps değişimi olmadı

bensero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Serhan çelik
Yorumlar yanlışlarla dolup taşmış. Kardeşim FPS in kesinlikle artmalı. Başka bir sorun yaşıyor olabilirsin belki. Ben makale bile yazdım sadece işlemci upgrade ile neler değiştiğini Technopat ta. Orada test sonuçlarını da paylaşmıştım. Burada da makalem olabilir, yazdım mı hatırlamıyorum. Sadece fark şu ki CS2 CS GO ya göre biraz daha GPU gücü isteyen bir oyun oldu. Ama gidip CPU yu güçlü tutmadan GPU nun güçlü olmasının bir anlamı yok.
Acaba sorun ne olabilir bence de en azından biraz artmalıydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende 1 hafta önce 2600den 5600e geçtim valorant poligonda 300 350 fps alıyorsam 1100e kadar çıktı
2600ü satabildin mi
Satmadım duruyo

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Yorumlar yanlışlarla dolup taşmış. Kardeşim FPS in kesinlikle artmalı. Başka bir sorun yaşıyor olabilirsin belki. Ben makale bile yazdım sadece işlemci upgrade ile neler değiştiğini Technopat ta. Orada test sonuçlarını da paylaşmıştım. Burada da makalem olabilir, yazdım mı hatırlamıyorum. Sadece fark şu ki CS2 CS GO ya göre biraz daha GPU gücü isteyen bir oyun oldu. Ama gidip CPU yu güçlü tutmadan GPU nun güçlü olmasının bir anlamı yok.
Yav 580 4gb ekran kartı 2600 dede darboğaz yapmaz 5600 fazla gelir ekran kartına zaten tam performansını alırsın cs de 2600 le napsın ekran kartı adamın 4080 supermiş gibi davranmayın

Sırf denemek için valorant indirdim eski fpsi mi hatırlamıyorum ama yüksek ayarlarda 400fpsler verdi artış olmuş muhtemleen valorantta ekran kartı 4gb
Valorantta zaten fps artışı olmuş çünki ekran kartı yoğunluklu bir oyun değil , ama gelecek için iyi olsada çok bir fark olmazdı hatta bu bütçeyi ekran kartı değiştirmeye ayırsan daha güzel bir fps alırdın 2600 ü oc leyip

bende 1 hafta önce 2600den 5600e geçtim valorant poligonda 300 350 fps alıyorsam 1100e kadar çıktı
2600ü satabildin mi
Rx 590 nitro + var sende zaten valoda artmış fps si

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Yav 580 4gb ekran kartı 2600 dede darboğaz yapmaz 5600 fazla gelir ekran kartına zaten tam performansını alırsın cs de 2600 le napsın ekran kartı adamın 4080 supermiş gibi davranmayın

Valorantta zaten fps artışı olmuş çünki ekran kartı yoğunluklu bir oyun değil , ama gelecek için iyi olsada çok bir fark olmazdı hatta bu bütçeyi ekran kartı değiştirmeye ayırsan daha güzel bir fps alırdın 2600 ü oc leyip

Rx 590 nitro + var sende zaten valoda artmış fps si
Sana bir şey anlatan yok. Anlama sen, gerek yok. Git takıl kafana göre.

Freesync vsync dikey eşitleme gibi teknolojiler açıksa kapat. Yüksek doku ayarlarını düşürerek yükü işlemciye bindir. İşlemcini yüksek performansta kullan.

Top Bottom