gayet iyi performans alırsın ama erkan kartını 7800 düşünebilrisnİşlemci.ryzen 7 5700x koymayı düşünüyorum ekran kartım RX 7700xt peki hem.yayın açıp.hemde oyun oynarım peki.fps olarak nasıl bir.performans alabilirim?
o işlemciyialma 7500f yeterliİşlemci.ryzen 7 5700x koymayı düşünüyorum ekran kartım RX 7700xt peki hem.yayın açıp.hemde oyun oynarım peki.fps olarak nasıl bir.performans alabilirim?
yok i9 14980k alsın.7950 al daha iyi 7800 den
Ama ekran kartını daha yeni değiştirdim zaten bir.üst modele Gerek.yomgayet iyi performans alırsın ama erkan kartını 7800 düşünebilrisn
iyi o zaman sorun yok bu kartta güzel bir kart fiyatları yakın diye dedim onceki önceki kartınız neydiSizin dediğiniz 7800 işlemciyi alamam bütçem ona da yeter ama o.kadar para vermem ama.benim sistem amd yani intel bir İşlemci uymaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ekran kartını daha yeni değiştirdim zaten bir.üst modele Gerek.yom
7500f bende isterim onu almak ama bu seferde anakart değiştirmek gerekiyor am5 soketi benimki am4o işlemciyialma 7500f yeterli
Önceki kart rx 570 8gbiyi o zaman sorun yok bu kartta güzel bir kart fiyatları yakın diye dedim onceki önceki kartınız neydi
çok iyi bir karar olmuş hayırlı olsun7500f bende isterim onu almak ama bu seferde anakart değiştirmek gerekiyor am5 soketi benimki am4
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önceki kart rx 570 8gb
Ama işlemci ryzen 7 5700x koyabilirim buda yayın ve oyun için yeterli.olacaktiırçok iyi bir karar olmuş hayırlı olsun
tabikide kesinlikle yeterli olacaktırAma işlemci ryzen 7 5700x koyabilirim buda yayın ve oyun için yeterli.olacaktiır
Neden 5700x almışım?o işlemciyialma 7500f yeterli
Neden 5700x almıyımo işlemciyialma 7500f yeterli