Sorununuzu belirtirseniz daha çok yardım edebiliriz.Merhaba arkadaşlar bu voltaj ayarları falan nedir? Pek bilmiyorum. Beni biraz aydınlatır mısınız? Şu anda bir sorun var bende ama ondan kaynaklı mı acaba diye merak ettim.
Ryzen 3 3100 kullanıyorum şu an.Sorununuzu belirtirseniz daha çok yardım edebiliriz.
Hayır, yüksek ihtimalle termal macununuzu yenilemeniz lazım. Sıcaklıklar kaçta?Ryzen 3 3100 kullanıyorum şu an.
Şöyle bir sorun var oyuna girdiğim zaman ilk başlarda CPU kullanımı normal 30 40 25 falan sonrasında 50 60 70'e kadar çıkıyor ve CPU fanı falan bağırmaya başlıyor otomatik voltajdan falan olabilir mi?
İşlemciniz oyunda zaman geçirdikçe ısınma artmaya devam eder ve fanlar otomatik olarak hızını arttırır.Ryzen 3 3100 kullanıyorum şu an.
Şöyle bir sorun var oyuna girdiğim zaman ilk başlarda CPU kullanımı normal 30 40 25 falan sonrasında 50 60 70'e kadar çıkıyor ve CPU fanı falan bağırmaya başlıyor otomatik voltajdan falan olabilir mi?
Oyun işlemciye yüklenen bir oyun ise normal kullanımının artması.Ryzen 3 3100 kullanıyorum şu an.