Neler Yeni

7800x3d İşlemci upgrade yapılacaklar hakkında

kişiden kişiye değişir belki ileride yeni serinin x3d modeline geçer veya bunda kalır fakat bütçede sıkıntın yoksa kafaya takacak bir şey değil bu konular
Ben X3D'ye geçsem glow up geçiriyorum zaten, benim için mantıklı olur. Tabi bana Ryzen 3 1200 yetiyor, 1600 AF için ise 10 numara yükseltme olur

dostum onayacağın en ağır FPS oyununu söylermisin?
Birkere ben senin dostun falan değilim lütfen böyle uslup kullanmazsan sevinirim, merak ettiğim konu bu aldığım işlemci sana neden dokundu bu kadar anlamadım para benim değilmi ister alırım ister satarım istediğimi yaparım

Birkere ben senin dostun falan değilim lütfen böyle uslup kullanmazsan sevinirim, merak ettiğim konu bu aldığım işlemci sana neden dokundu bu kadar anlamadım para benim değilmi ister alırım ister satarım istediğimi yaparım
O paraya o yükseltme çok gereksiz. Bana dokunmadı istersen git 2700X al, beni zaten ilgilendirmez, sadece uyarmaya çalıştım. Uslüp te sorun yok, "dostum" dedim sadece

O paraya o yükseltme çok gereksiz. Bana dokunmadı istersen git 2700X al, beni zaten ilgilendirmez, sadece uyarmaya çalıştım. Uslüp te sorun yok, "dostum" dedim sadece
Bakın eğerki bu konuda deseydimki elimde 7800x3d var 9800x3d ye geçilirmi desem haklısınız ama diyorumki size sattım diyorum siz anlamıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,510
Üyeler
173,387
Son üye
raksibu
Geri