Islemci yukseltme yardim

pegasus_2

80+
Reaksiyon skoru
100
Merhaba arkadaslar
Ryzen 5 2600 ve rx 580 8gb ekran kartim var. Cs2 oynuyorum genelde. Once islemci zamanlada ekran kartini yuksetlmek istiyorum. Onerilerinize acigim.
Ryzen 7 5700x almayi dusunuyorum.
1.Mevcut ekran kartimda sikinti yasarmiyim.
2.isinma sorunu olur mu? Kule tipi kullaniyorum
3.hangi islemci onerirsiniz?

Sadece CS2 için yükseltiyorsan 5600 yeterli. İkinci elden bulmanı öneririm.
Farklı oyunlar için alacaksan da bence yine 5600 al, bu gidişat AMD tekrardan AM4 işlemci üretmeye itebilir. Üretirse X3D'lerden birini alırsın.

Mevcut ekran kartı CS2 için sıkıntı yaratır. İlk olarak aslında ekran kartını yükseltsen daha mantıklı olacaktır.

Hayır, kullandığın kule tipi soğutucu 5600, 5700X için yeterli olacaktır.

Sadece CS2 için yükseltiyorsan 5600 yeterli. İkinci elden bulmanı öneririm.
Farklı oyunlar için alacaksan da bence yine 5600 al, bu gidişat AMD tekrardan AM4 işlemci üretmeye itebilir. Üretirse X3D'lerden birini alırsın.

Mevcut ekran kartı CS2 için sıkıntı yaratır. İlk olarak aslında ekran kartını yükseltsen daha mantıklı olacaktır.

Hayır, kullandığın kule tipi soğutucu 5600, 5700X için yeterli olacaktır.
Ekran karti olarak onerin ne olur hocam?

İkinci el arıyorsan bir şey diyemem.
Sıfır diyorsan aşağıdaki kartlardan birini alabilirsin. Amazon'un 6 ay peşin fiyatına taksit imkanı var.

İkinci el arıyorsan bir şey diyemem.
Sıfır diyorsan aşağıdaki kartlardan birini alabilirsin. Amazon'un 6 ay peşin fiyatına taksit imkanı var.
9060 xt dusunuyordum bende hocam.
Ekran kartinda ikinci el daha riskli galiba islemciye gore ne diyosun?

9060xt al geç mis gibi kart. işlemci de arakdaşın dediği gibi 5600 ya da 5700x. ama ben sen yerinde olsam. x3d bir çip alırdım am4 olması lazım çok fark yoksa aralarında. cs2 cpu daha çok dependent bir oyun olduğu için performans boost etkisi çok olacaktır.

Bu kart yeni çıktı. Mining vb yapılmadı. O yüzden temiz garantili bulursan alabilirsin. 16gb almanı öneririm. 8 yetersiz kalıyor. Ekran kartı fiyatları yükselişe geçiyor. İlk ekran kartı almanı öneririm

İşlemci de 3000 civarında ikinci el bulunuyor.

9060xt al geç mis gibi kart. işlemci de arakdaşın dediği gibi 5600 ya da 5700x. ama ben sen yerinde olsam. x3d bir çip alırdım am4 olması lazım çok fark yoksa aralarında. cs2 cpu daha çok dependent bir oyun olduğu için performans boost etkisi çok olacaktır.

Bu kart yeni çıktı. Mining vb yapılmadı. O yüzden temiz garantili bulursan alabilirsin. 16gb almanı öneririm. 8 yetersiz kalıyor. Ekran kartı fiyatları yükselişe geçiyor. İlk ekran kartı almanı öneririm

İşlemci de 3000 civarında ikinci el bulunuyor.
7700xt buldum ikinci el 12 gb. Ryzen 5 5600 ile nasi olur?

Geri