Neler Yeni

Yardım İşlemci

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Arkadaşlar işlemcim 11700k model, bugün ekran kartını çıkarmışken sadece işlemcinin üzerindeki gpu ile deneme yapayım dedim.

Cs go da oyun sahneleri atlaya atlaya ilerliyor, oynanacak gibi değil. Ayrıca menüye basıyorsun takılıyor, seri çalışmıyor. En sonunda da işlemci kullanımı 99% dedi ve oyun kapandı.
Bu deneme sırasında oyun 2k monitörde açık, anakarta bir de 1080p monitör bağlı, onda da tarayıcı, bazı siteler, msi center uygulaması açık.

Bu durum normal mi? Bazı yorumlarda ekran kartı olmadan kullanıp cs go battlefield v sorunsuz oynuyorum yazanlar vardı. Bir deneme yapayım dedim ama çok kastı, bu şekilde kullanılmaz.
Anlaşılan 6800 hazırlıkları başladı :p

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
csgoyu cokkk rahat oynatabilmesi lazım aslında ama

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Aslında fena değildi ben denediğimde 11700k yı ama tabi sizin kadar vakit harcamadım üzerinde. Ufak tefek bakmıştım sadece eski driver ınız kıllık yapıyor olmasın ? Tamamen kökten temizleyip bir deneyin bir ara bende merak ettim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,490
İsim
Hacı
İşlemci GPU sunun driverini kurdunuz mu?

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Sadece 1080p monitörü bağlayarak bir deneme daha yaptım, oynanabiliyor. Fakat görüntünün akıcılığı çok düştü, belki 2k monitöre-yüksek fps e alışmaktan kaynaklanıyor olabilir. Ama bu saatten sonra oynayayım desem oynanmaz, oyun zevki yok.

Eski kartın driver ını kaldırıp onboard driver ı güncelleyip bir denermisin merak ettim ya.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar işlemcim 11700k model, bugün ekran kartını çıkarmışken sadece işlemcinin üzerindeki gpu ile deneme yapayım dedim.

Cs go da oyun sahneleri atlaya atlaya ilerliyor, oynanacak gibi değil. Ayrıca menüye basıyorsun takılıyor, seri çalışmıyor. En sonunda da işlemci kullanımı 99% dedi ve oyun kapandı.
Bu deneme sırasında oyun 2k monitörde açık, anakarta bir de 1080p monitör bağlı, onda da tarayıcı, bazı siteler, msi center uygulaması açık.

Bu durum normal mi? Bazı yorumlarda ekran kartı olmadan kullanıp cs go battlefield v sorunsuz oynuyorum yazanlar vardı. Bir deneme yapayım dedim ama çok kastı, bu şekilde kullanılmaz.
Çift monitör kullanıp üstüne oyunu 2K monitörde açıyorsun bence normal.

Tek 1080P monitörle ayarları dibe çekerek iyi kötü oynanıyor ama ekran kartı kullandıktan sonra FPS ve kalite çok düşük gelecektir. Ben 6 ay dahili grafik kullandım ekran kartı alınca çağ atladım resmen 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,028,147
Üyeler
162,921
Son üye
Kuzey 123