Anlaşılan 6800 hazırlıkları başladıArkadaşlar işlemcim 11700k model, bugün ekran kartını çıkarmışken sadece işlemcinin üzerindeki gpu ile deneme yapayım dedim.
Cs go da oyun sahneleri atlaya atlaya ilerliyor, oynanacak gibi değil. Ayrıca menüye basıyorsun takılıyor, seri çalışmıyor. En sonunda da işlemci kullanımı 99% dedi ve oyun kapandı.
Bu deneme sırasında oyun 2k monitörde açık, anakarta bir de 1080p monitör bağlı, onda da tarayıcı, bazı siteler, msi center uygulaması açık.
Bu durum normal mi? Bazı yorumlarda ekran kartı olmadan kullanıp cs go battlefield v sorunsuz oynuyorum yazanlar vardı. Bir deneme yapayım dedim ama çok kastı, bu şekilde kullanılmaz.
Sadece 1080p monitörü bağlayarak bir deneme daha yaptım, oynanabiliyor. Fakat görüntünün akıcılığı çok düştü, belki 2k monitöre-yüksek fps e alışmaktan kaynaklanıyor olabilir. Ama bu saatten sonra oynayayım desem oynanmaz, oyun zevki yok.
Çift monitör kullanıp üstüne oyunu 2K monitörde açıyorsun bence normal.Arkadaşlar işlemcim 11700k model, bugün ekran kartını çıkarmışken sadece işlemcinin üzerindeki gpu ile deneme yapayım dedim.
Cs go da oyun sahneleri atlaya atlaya ilerliyor, oynanacak gibi değil. Ayrıca menüye basıyorsun takılıyor, seri çalışmıyor. En sonunda da işlemci kullanımı 99% dedi ve oyun kapandı.
Bu deneme sırasında oyun 2k monitörde açık, anakarta bir de 1080p monitör bağlı, onda da tarayıcı, bazı siteler, msi center uygulaması açık.
Bu durum normal mi? Bazı yorumlarda ekran kartı olmadan kullanıp cs go battlefield v sorunsuz oynuyorum yazanlar vardı. Bir deneme yapayım dedim ama çok kastı, bu şekilde kullanılmaz.