İŞLEMCİLERDE F NEDİR?

Reaksiyon skoru
69
MERHABALAR. ELWİND'İN SİLVER KASASINI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA İŞLEMCİ OLARAK 10100F VAR F NEDİR AÇIKLAYABİLİR MİSİNİZ?
BİRDE SİSTEMİ ÖNERİR MİSİNİZ?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER 🙏

En İyi Cevap
Intel işlemcilerde F ibaresi işlemcinin içersinde dahili grafik birimi olmadığını gösterir. Bu işlemcileri ekran kartı olmadan kullanamazsınız. Örneğin 10100F'i ekran kartı olmadan kullanmaya çalışırsanız herhangi bir görüntü alamazsınız. Ekran kartsız görüntü almak için ya eki olmayan bir işlemci ya da K serisinden bir işlemcinin olması lazım. Ya da pentium gold işlemcin olmalı.
Intel işlemcilerde F ibaresi işlemcinin içersinde dahili grafik birimi olmadığını gösterir. Bu işlemcileri ekran kartı olmadan kullanamazsınız. Örneğin 10100F'i ekran kartı olmadan kullanmaya çalışırsanız herhangi bir görüntü alamazsınız. Ekran kartsız görüntü almak için ya eki olmayan bir işlemci ya da K serisinden bir işlemcinin olması lazım. Ya da pentium gold işlemcin olmalı.

En İyi Cevap
sistem linkini atsan? ve bu arada twitch yayıncılarının sistemlerini önermiyorum nerdeyse hepsi kazık fiyatta çöp bilgisayarlar.

MERHABALAR. ELWİND'İN SİLVER KASASINI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA İŞLEMCİ OLARAK 10100F VAR F NEDİR AÇIKLAYABİLİR MİSİNİZ?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER 🙏
Dahili bir grafik kartı yok.Harici bir ekran kartı gerek.Ben sistemi önermem galiba özelleştirme de yapılmıyor.Çünkü SSD kronik sorunlu ve de Ram 8 GB.Günümüzde yetersiz bir miktar.Daha iyisi toplanabilir.

F işlemcilerde dahili ekran kartı bulunmaz, işlemciden görüntü alamazsın. Ayrıca o sistem alınmaz.

Link atarsanız yardımcı oluruz arkadaşlar ile.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER 🙏
İçinde dahili grafik birimi yok anlamına gelir.

PSU'yu bilmiyorum. SSD Kronik sorunlu diyorlar ama ben kullanıyorum bir sıkıntı yok.

Geri