Neler Yeni

Öneri İŞLEMCİLERDE İNDİRİM GELİR Mİ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ertuğrul Yavuz
Bütçe
12000
Akakçe verilerinde son 1 aydır işlemci fiyatlarında artış görünüyor. Bunu 11.11 öncesi fiyat yükselt düşür için mi yapıyorlar yoksa yükseliş mi yaşanıyor şlemcilerde tam kestiremiyorum. R9 7900 ve üstü işlemci arayışındayım indirime girmeden almak istemiyorum. Çok saçma bir şekilde 2. el ürünlere 0 fiyatından fazlasını çekiyorlar, ne kadar saçma bir iş...

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,898
İsim
Emre siyah
2.el işlemci piyasası boş,fiyatlar düşer mi sorusuna da kimse kesin cevap veremez

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ertuğrul Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.el işlemci piyasası boş,fiyatlar düşer mi sorusuna da kimse kesin cevap veremez
Satıcıların kar marjı az buz değil, fiyatlar düşer mi değil mesele, indirim olur mu. 9000 serisi gelmiş fiyatları yüksek, onlar otursun, önceki neslini illaki geri çektirecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comnet ile ilgili soru sorayım mı? İlk defa gördüm, güvenilir midir? Fiyatları da iyi görünüyor hangi paketi kullanıyorsunuz, fiyatı özellikleri vs. nedir?

Renarchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Emre
Umarım gelir ve herkes istediği parçaları alabilir ben de 7900x bekliyorum. Bu hafta bir şeyler olucak gibi duruyor.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,898
İsim
Emre siyah
Satıcıların kar marjı az buz değil, fiyatlar düşer mi değil mesele, indirim olur mu. 9000 serisi gelmiş fiyatları yüksek, onlar otursun, önceki neslini illaki geri çektirecektir.

Comnet ile ilgili soru sorayım mı? İlk defa gördüm, güvenilir midir? Fiyatları da iyi görünüyor hangi paketi kullanıyorsunuz, fiyatı özellikleri vs. nedir?
Btk tarafından onaylı bir firma,100/20 lik paketi kullanıyorum,fiyat olarak bilmiyorum en son 239x3 liradan 3 aylık almıştım ,ekstra bi özelliği yok ttelekomdan.
neden 50 upload aldığımı sormayın ben de bilmiyorum
1726475246638.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ertuğrul Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım gelir ve herkes istediği parçaları alabilir ben de 7900x bekliyorum. Bu hafta bir şeyler olucak gibi duruyor.
Umarım gelir, neden bilmiyorum ama, fiyatların keyfe göre oynadığından dolayı herhalde, indirim olunca alacağım nasipse. Bütçe olarak sıkıntım yok da... Bakalım o zaman bu hafta. Gaming gecesi için instadan yazmak da lazım.

Btk tarafından onaylı bir firma,100/20 lik paketi kullanıyorum,fiyat olarak bilmiyorum en son 239x3 liradan 3 aylık almıştım ,ekstra bi özelliği yok ttelekomdan.
neden 50 upload aldığımı sormayın ben de bilmiyorum
Alıntıyı görüntüle
Şimdiki taahhütüm bitince bir bakayım, 50 upkoadı çaktırmayalım. Ben de 35lik yerine 50 alıyordum, sonradan ayıktılar herhalde şimdi 30 zar zor alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,031
Üyeler
161,383
Son üye
Sezgiin
Top Bottom