Neler Yeni

Yardım işlemcilerdeki kutulu kutusz mevsuzu nedir

İsmetPotter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsmet
İşlemci alırken kutulu veya kutusuz gibi 2 seçenek mevcut kutusuzlar daha ucuza geliyor. Arasında tam olarak ne fark var? Kutusuzlar nasıl teslim ediliyor mümkünse fotoğrafı var mı sizde ve güvenli midir bu yöntem?

Jroxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ömer Kılıç
Kutusuzda sanırsam fan gelmiyor.

whoamii

80+ Silver
Fark yok sadece orjinal kutuyla gelmiyor. Bazı kutusuzlar fanlı bazıları fansız oluyor. Mesela kutuları saklamayı seven bir insan kutulu alır. Ben de işlemcimin, analartımın ve bütün sistemimin kutularını rafta tutuyorum. Fanlı yazıyorsa fanla beraber geliyordur ama onun dışında sadece orjinal kutusu yok yoksa aynı ürün.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
İşlemci alırken kutulu veya kutusuz gibi 2 seçenek mevcut kutusuzlar daha ucuza geliyor. Arasında tam olarak ne fark var? Kutusuzlar nasıl teslim ediliyor mümkünse fotoğrafı var mı sizde ve güvenli midir bu yöntem?
Ben tray 5 5600x aldım , işlemciden biraz büyük bir kap gibi bir şeydi.

İsmetPotter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fark yok sadece orjinal kutuyla gelmiyor. Bazı kutusuzlar fanlı bazıları fansız oluyor. Mesela kutuları saklamayı seven bir insan kutulu alır. Ben de işlemcimin, analartımın ve bütün sistemimin kutularını rafta tutuyorum. Fanlı yazıyorsa fanla beraber geliyordur ama onun dışında sadece orjinal kutusu yok yoksa aynı ürün.
Ben tray 5 5600x aldım , işlemciden biraz büyük bir kap gibi bir şeydi.
R 3400g de fan var mı acaba biliyor musunuz

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Yeterine açıklayıcı değil mi :D

Teslimat işini bilmiyorum. Bazı kutusuz işlemcilerde fan yoktur satıcı bunu yazar. Dikkat et ona.

Efem1905

80+ Bronze
tray kutusuz geliyor fan yok.

böyle geliyor

Ekler

• cpu tray.jpg
    cpu tray.jpg
    432.8 KB · Hit: 33
Top Bottom