Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Abdullah abi videolarında bilmiyorsanız overclok yapmayın demişti.Yapmak zor olduğu için mi öyle demişti?
yanlış bir hamle İşlemciyi kullanılmaz hale getirebilir mi?Hayır, zor değil.
Getirebilir, o yüzden herhangi bir araştırma yapmadan ve aklınızda bir fikir oluşmadan OC yapmamalısınız.yanlış bir hamle İşlemciyi kullanılmaz hale getirebilir mi?
2700X deme bana, OC yapman için kule tipi soğutma ya da sıvı soğutma lazım gibi duruyor.2700x var pek beceremedim sonra stok haline geri döndürdüm.
wraith prism rgb sogutucu var zaten stok hali ısınmıyor bende. oyunlarda bile yükte 55-60 derece. 4 Yapsam 65-70 olsa sıcaklık yeter2700X deme bana, OC yapman için kule tipi soğutma ya da sıvı soğutma lazım gibi duruyor.
1.4V 4100MHZ yaptık bugün @RevDeisDou ile işlemci 180W çekti...
Aynı şeyden bahsediyoruz, olmuyor. 1.275V 4000MHZ çalıştırıyorum. Dene istersen bu ayarları.wraith prism RGB sogutucu var zaten stok hali ısınmıyor bende. oyunlarda bile yükte 55-60 derece. 4 Yapsam 65-70 olsa sıcaklık yeter
Stabil olmadiginda Ryzen masterda restart atarsin çözülür fakat yanlis yaptiginda belki bozulabilir onu benden daha iyi bilirlerbende bilmiyorum ama sonuçları ağır olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış bir hamle İşlemciyi kullanılmaz hale getirebilir mi?