ahmet.ershn
80+ Bronze
Dahası
İşlemcim 3.80ghz fakat sabit 2.20ghz alıyorum r5 3600X sebebi nedir? Normalmidir?
Yük halinde bakmadım hemen bakayımWindows güç planlarına baktınız mı ? yük halindede 2.20 ghz hızda mı çalışıyor?
Güç planına nasıl bakılıyordu?Windows güç planlarına baktınız mı ? yük halindede 2.20 ghz hızda mı çalışıyor?
Aaa anladım sebebinii Dragon Center dan işlemci fan hızını en yavaşa almıştım onu yükseltince aynı şekilde ghz de artıyor yardımın için yinede teşekkür ederimWindows güç planlarına baktınız mı ? yük halindede 2.20 ghz hızda mı çalışıyor?
ben teşekkür ederimAaa anladım sebebinii Dragon Center dan işlemci fan hızını en yavaşa almıştım onu yükseltince aynı şekilde ghz de artıyor yardımın için yinede teşekkür ederim
Peki bir şey sorayım boşta ve yükte işlemcimin % kaçı kullanılmalı ortalama?Win10 kullandığınızı düşünerek, arama kutucuğuna güç planı yazın orada çıkacaktır. yüksek performans seçerseniz maksimum hızda çalışır işlemciniz
boşta ve yükte %kaçı kullanılmalı acaba? normal olanı nedir?güç planından dolayı öyledir ayrıca sabit 3.8 ghz değil işlemciniz 4.4 e kadar boostlanıyor
Bende hiç bir şey açık deil sadece watch dogs 2 açık ve bir oyun indiriyorum %50-60 ını kullanıyor ?arka planda çalışan uygulamalara göre değişir %3 ile %10 arası değişir.
yani görev yöneticisinde kullanım %60 70 falan yazıyor hatta 100 bile oluyor allahım bunedirarka planda çalışan uygulamalara göre değişir %3 ile %10 arası değişir.
Oyunu kapattım %3 ile 10 arası degişiyor altı üstü bir oyun bu kadar kullanım kaplar mı acaba?arka planda çalışan uygulamalara göre değişir %3 ile %10 arası değişir.
oyun indirmesini kapattım da ciddiyim watch dogs 2 açıkken %100 kullanım gördüm normal degil dimi?oyun açıksa normal %60 kullanım değeri. Nereden indiriyorsun oyunu
anlayamadım vallaha?_oyun açıksa normal %60 kullanım değeri. Nereden indiriyorsun oyunu
Anladım çok sağolun <3%100 kullanım değeri pek iyiye işaret değil ama ani olarak çıkıp inmişse olabilir . 60 , 70 lerde gezmesi gerekiyor videosunu izledim az önce en yüklü olduğu durumlarda 79 gördü. İstersen virüs taraması yaptır