Sistem kendini nasıl kapatmıyor o sıcaklığa? Ya da 100 olunca otomatik kapanması lazım çok yüksek 95CSGO DA İŞLEMCİ SICAKLIĞI 95 DERECE NORMALMİDİR (TROLL DEĞİL)
RYZEN 5 2600 + STOK FAN 1 TANE EGZON FAN 3 NORMAL KASA FANIİşlemci, soğutucu ve kasa nedir?
DADG2 KASA 1 YILLIK DAHİ DEĞİL FAN TAM BAKAMADIM DA BAŞKA SORUNUNOLABİLİRMİTermal macun sürülü mü?
Fan belki tam oturmamıştır İşlemci'ye.
hocam çok çok fazla 2600 için 2 gündür açık pc m csgo da 70 derece gördümRYZEN 5 2600 + STOK FAN 1 TANE EGZON FAN 3 NORMAL KASA FANI
KASA:Cooler Master MasterBox Lite 5 600W 80 Plus USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
DADG2 KASA 1 YILLIK DAHİ DEĞİL FAN TAM BAKAMADIM DA BAŞKA SORUNUNOLABİLİRMİ
110 da kapatıyor diye biliyorum.Sistem kendini nasıl kapatmıyor o sıcaklığa? Ya da 100 olunca otomatik kapanması lazım çok yüksek 95
Kasa normalde çok iyi hava alan bir kasa değil ancak o kadar yüksek değeri görmemeniz lazım.RYZEN 5 2600 + STOK FAN 1 TANE EGZON FAN 3 NORMAL KASA FANI
KASA:Cooler Master MasterBox Lite 5 600W 80 Plus USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa
3600 + stok fanFazla. 3600+Stock bile csgoda bukadar yapmaz ya.
csgo sistemi zorlamaz siz pubg oynuyorsunuz galiba3600 + stok fan
csgo da da aynı değişen bir şey yok sıcaklık ikisinde de aynı görüyorum hatta bu yüzden amd ile mailleşiyoruz en sonunda bi yararı olmuyor diyip tersledim adamlarıcsgo sistemi zorlamaz siz PUBG oynuyorsunuz galiba
85 ve üstü için tehlikelidir termal macunu kontrol edin fan belki tam oturmamıştır kontrol edin kasa dar bir alandaysa açık bir alana çıkartın aklıma gelen bunlarCSGO DA İŞLEMCİ SICAKLIĞI 95 DERECE NORMALMİDİR (TROLL DEĞİL)