çoğu kişi görüyor amasilikon kalitesine göre değişebilir herkes 90 görcek diye bir şey yok
çoğu kişi görüyor amasilikon kalitesine göre değişebilir herkes 90 görcek diye bir şey yok
termal macun kullaniyormusunNormalde yük altında daha fazla ısınması gerekmezmi? Ryzen 5 5600 sahibiyim ve başka konularımda silicon lottery tutturduğumu söylemişlerdi
Stok soğutucu sahibiyim
evet 12400fle 5600e genelde kule tipi gerekiyorçoğu kişi görüyor ama
yenilemen gerekiyo olabilir bende stok fsn sahibiyim ama 6 ayda bir degistiririm yoksa benim bilgisayarimda isiniyor kaliteli bir termal macun ile yenile ne kadar gr kullanman hakkinda donanimarsivinde halla aktif konular var saglikli gunlerStok nasıl geldiyse öyle
Normal hatta iyi bile.Normalde yük altında daha fazla ısınması gerekmezmi? Ryzen 5 5600 sahibiyim ve başka konularımda silicon lottery tutturduğumu söylemişlerdi
Stok soğutucu sahibiyim
kanka ben adanada oturuyorum 5600 aldım suan için stok fanla kullanacagım sıvı soğutmanın markasını öğrenebilir miyimbende 5600x ve kule tipi soğutucu vardı yük altında 85'leri görüyodu. Sıvı soğutma aldım yük altında 60 ı görmüyor. Web'de dolaşırken 35-40 derecelerde geziyor. İçim çok rahatladı sıvı soğutma aldıktan sonra.. Size de tavsiye ederim bütçeniz varsa