yük altında 75 80 iyi rakamlar havalarda sıcak o kadar takmayınBoşta 65 derece dediğim gibi yük altına soktum ortalma 75-80di bende oyun inidirip denemek istedim. Yinede normal değil ama bu değerler ben bu bilgisayarı Kasım'da almıştım. Sorunsuz aylardır kullanıyordum FIFA valo CS GTA her şey sorunsuzdu hocam
Açtım temizledim varsa sorun anlayabilecek yeteneğe sahip değilimradyatörde sorun olabilir mi?
temizlik videoları var YouTube'daAçtım temizledim varsa sorun anlayabilecek yeteneğe sahip değilim
Sıkıntı yok dert etme bende 420mm sıvı soğutma var İşlemciyi 120w O.C li şekilde kullanıyorum boşta böyle takılıyorAçtım temizledim varsa sorun anlayabilecek yeteneğe sahip değilim
İzleyerek temizledimtemizlik videoları var YouTube'da
Benimde 3.7gghz en düşük seviyelerde böyleSıkıntı yok dert etme bende 420mm sıvı soğutma var İşlemciyi 120w O.C li şekilde kullanıyorum boşta böyle takılıyor
Alıntıyı görüntüle
adamsınİzleyerek temizledim
Soğutmana göre normal dert etmeİzleyerek temizledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimde 3.7gghz en düşük seviyelerde böyle
Sağol dostumadamsın
İnşallah dediğin gibi çıkarSoğutmana göre normal dert etme
havalar sıcak ondan evde klima yoksa normalSağol dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnşallah dediğin gibi çıkar
Mersin'de yaşıyorum tek umudumda dediğin olması yinede ilk fırsatta bir teknik servise göstermeti düşünüyorumhavalar sıcak ondan evde klima yoksa normal
ooo çok normal ozaman dert etme Boştaki sıcaklığı önemli değil önemli olan yük binince kaç derece oluyor 90nı geçmiyorsa dert edecek bişey yok zaten işlemciler fabrikadan çıkarken 95 dereceye dayanacak şekilde üretiliyor şuanda 90 derecede bile çalışsa en az 2 yıl götürürMersin'de yaşıyorum tek umudumda dediğin olması yinede ilk fırsatta bir teknik servise göstermeti düşünüyorum
70 derecelerde çalışmadığına dua edin o zaman hocam xd feci yanıyor.Mersin'de yaşıyorum tek umudumda dediğin olması yinede ilk fırsatta bir teknik servise göstermeti düşünüyorum