İşkembeişkemci
İşlemci fanı çalışıyor mu?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu dereceler tahmin ettimğimce normal değil.
Ne yapabilirim ? (Soğutucum var ancak 2-3 gündür kullanamıyorum.)
laptobu temizle termal macun değişAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fanın hangi modda çalıştığına nereden bakabilirim, en son 6 ay önce yapıldı.(Her türlü temizliği)
ben laptop kullanıyorum aynısını bende yaptım altına kalem koyuyorum ya da fanın altına boşluk yapabilecek bir şey diğerleri maliyetli koy kalemi rahatına bakAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
o fanın donmemesi olabilir içini açıp fanında içini açıp ince makine yağı dok.Bir uğultu sesi geliyor,çalışıyor olabilir ancak sıcak üfürüyor.
Hocam yıkamasına yaparımda o fanı çıkarasıya kadar klavyeyi falan sökecem, bilgisayar elimde kalır.işlemci sıvı metal termal macun yenile fanı çıkar fanı yıka yıkamaktan korkmka sadece kablosuna su gelmesin bende laptop fanı yıkadım hiç bir şey olmuyor fanı güzelcene yıkadıktan sonra onu biraz kurumasını bekle sonra ince makine yağı sık yavaş yavaş kulana kulana hızı artar yağladığın için kasanın tozunu al arctic in 1mm termal pedini al aynı yere 2 kere koy ama sakın fanın bakırına zarar verme laptoplar çok narin şetlerdir flexlere dikkat et onların ucunu silgi ile hafifçe sil sonra kasayı kapa.