Macun degsitirip dene bide hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemsel virus olarak olabilirMacun degsitirip dene bide hocam
Sistemsel virus olarak olabilirMacun degsitirip dene bide hocam
okuma yazman yok galiba. win10 yeni kurmuş macunda değiştirmiş zaten. ezbere konuşmaMacun degsitirip dene bide hocam
Sistemsel virus olarak olabilir
Düzgün konuş bilader. Win yeni kursada kurduğu sistem dosyaların da sorun olabilir yada virus bulasilmis flash, yada ayriyetten de bulaşmış olabilir. Uslubuna da dikkat etokuma yazman yok galiba. win10 yeni kurmuş macunda değiştirmiş zaten. ezbere konuşma
windowsun kendi sitesinden yardımcıyla iso aldımMacun degsitirip dene bide hocam
Sistemsel virus olarak olabilir
windowsu 2 kere kurdum ama bu dediğini değerlendirip başka bi flaşla kurmayı denicem saolDüzgün konuş bilader. Win yeni kursada kurduğu sistem dosyaların da sorun olabilir yada virus bulasilmis flash, yada ayriyetten de bulaşmış olabilir. Uslubuna da dikkat et
senin gibi gereksiz kişileri şu forumdan temizlemek lazım. sırf bilgi kirliliği.Düzgün konuş bilader. Win yeni kursada kurduğu sistem dosyaların da sorun olabilir yada virus bulasilmis flash, yada ayriyetten de bulaşmış olabilir. Uslubuna da dikkat et
istersen 10 kere daha kur !windowsun kendi sitesinden yardımcıyla iso aldım
windowsu 2 kere kurdum ama bu dediğini değerlendirip başka bi flaşla kurmayı denicem saol
İşte sorun ne olabilir mesele bu zaten dostum bi çözebilsem işin içinden çıkamadım buraya sorayım dedimsenin gibi gereksiz kişileri şu forumdan temizlemek lazım. sırf bilgi kirliliği.
istersen 10 kere daha kur !
sorun değişmeyecek...
Hayır varsayılandagüç ayarları yaptın mı