Neler Yeni

İşlemcim çok ısınıyor sebebini bulamadım.

ConquerorXIV

80+ Gold
Macun degsitirip dene bide hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemsel virus olarak olabilir
okuma yazman yok galiba. win10 yeni kurmuş macunda değiştirmiş zaten. ezbere konuşma

Muddi

80+ Bronze
okuma yazman yok galiba. win10 yeni kurmuş macunda değiştirmiş zaten. ezbere konuşma
Düzgün konuş bilader. Win yeni kursada kurduğu sistem dosyaların da sorun olabilir yada virus bulasilmis flash, yada ayriyetten de bulaşmış olabilir. Uslubuna da dikkat et

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Ahmet Bedir Özsoy
Macun degsitirip dene bide hocam

Sistemsel virus olarak olabilir
windowsun kendi sitesinden yardımcıyla iso aldım

Düzgün konuş bilader. Win yeni kursada kurduğu sistem dosyaların da sorun olabilir yada virus bulasilmis flash, yada ayriyetten de bulaşmış olabilir. Uslubuna da dikkat et
windowsu 2 kere kurdum ama bu dediğini değerlendirip başka bi flaşla kurmayı denicem saol

ConquerorXIV

80+ Gold
senin gibi gereksiz kişileri şu forumdan temizlemek lazım. sırf bilgi kirliliği.

windowsun kendi sitesinden yardımcıyla iso aldım

windowsu 2 kere kurdum ama bu dediğini değerlendirip başka bi flaşla kurmayı denicem saol
istersen 10 kere daha kur !
sorun değişmeyecek...

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Ahmet Bedir Özsoy
senin gibi gereksiz kişileri şu forumdan temizlemek lazım. sırf bilgi kirliliği.

istersen 10 kere daha kur !
sorun değişmeyecek...
İşte sorun ne olabilir mesele bu zaten dostum bi çözebilsem işin içinden çıkamadım buraya sorayım dedim

ConquerorXIV

80+ Gold
güç ayarları yaptın mı

Top Bottom