Neler Yeni

İşlemcim çok ısınıyor.Yardım!!

EnDBaTTLe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan CANPOLAT
pubg mobile oynadığım zaman 85 civarı,gta 5 oynadığım zaman 92 derece altına düşmüyor.Yük altında değilken 55-60 derece civarı oluyor.Çözüm önerileriniz nelerdir?

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İşlemci modeliniz nedir ?
Kasanız nedir ?

EnDBaTTLe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan CANPOLAT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
i5 2400 ve kasa turbox onde 2 fanlı olanlarından
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci modeliniz nedir ?
Kasanız nedir ?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İşlemcinin hiç termal macununu yenilediniz mi ? Eğer yenilemediyseniz termal macunu yenileyin. Arctic Mx-4 önerebilirim, voltaj da düşürebilirsiniz.

EnDBaTTLe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan CANPOLAT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcinin hiç termal macununu yenilediniz mi ? Eğer yenilemediyseniz termal macunu yenileyin. Arctic Mx-4 önerebilirim, voltaj da düşürebilirsiniz.
geçen sene garantide anakart değişti.Belki o zaman değiştirmişlerdir.Ben hiç değiştirmedim

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
geçen sene garantide anakart değişti.Belki o zaman değiştirmişlerdir.Ben hiç değiştirmedim
Değiştirdiklerini sanmıyorum termal macunu değiştirin sistem sanırım çok uzun yıllardır sizde ve çalışıyor termal macun diye bir şey kalmamıştır artık. Şimdilik voltaj düşürme ile sıcaklık değerlerini kontrol edin eğer olumlu anlamda bir fark göremez iseniz termal macun alın. Kasanın içini temizleyin stok fan üzerindeki tozları dikkatli bir şekilde temizleyin.

Ayrıca arkadaşların dediği gibi TurboX keşke almasaydınız kasanızın hava akışı ne kadar iyi bilmiyorum ancak çok iyi değildir diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
PUBG mobile oynadığım zaman 85 civarı,gta 5 oynadığım zaman 92 derece altına düşmüyor.Yük altında değilken 55-60 derece civarı oluyor.Çözüm önerileriniz nelerdir?
turbox ise normal .d

EnDBaTTLe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan CANPOLAT
Değiştirdiklerini sanmıyorum termal macunu değiştirin sistem sanırım çok uzun yıllardır sizde ve çalışıyor termal macun diye bir şey kalmamıştır artık. Şimdilik voltaj düşürme ile sıcaklık değerlerini kontrol edin eğer olumlu anlamda bir fark göremez iseniz termal macun alın. Kasanın içini temizleyin stok fan üzerindeki tozları dikkatli bir şekilde temizleyin.

Ayrıca arkadaşların dediği gibi TurboX keşke almasaydınız kasanızın hava akışı ne kadar iyi bilmiyorum ancak çok iyi değildir diye tahmin ediyorum kasanın yan kapağını açıp sıcaklığı düşürmeyi de deneyebilirsiniz.
geçen sene haziranda sıfır aldım ekim gibi anakart yandı ve anakartı değiştirdiler.hava çıkışı iyi değil zaten önde 2 fan var ama hava girişi yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

unnamed.jpg
kasam bunun aynısı

Ayrıca arkadaşların dediği gibi TurboX keşke almasaydınız kasanızın hava akışı ne kadar iyi bilmiyorum ancak çok iyi değildir diye tahmin ediyorum kasanın yan kapağını açıp sıcaklığı düşürmeyi de deneyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,384
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren
Top Bottom