İşlemci modeliniz nedir ?
Kasanız nedir ?
Şey yani TurboX olmasından normal. https://donanimarsivi.com/forum/kon...erueluer-undervolt-nedir-nasil-yapilir.89956/i5 2400 ve kasa turbox onde 2 fanlı olanlarından
Bu işlem işlemci sıcaklığını düşürür mü?Şey yani TurboX olmasından normal. https://donanimarsivi.com/forum/kon...erueluer-undervolt-nedir-nasil-yapilir.89956/
İşlemcinin hiç termal macununu yenilediniz mi ? Eğer yenilemediyseniz termal macunu yenileyin. Arctic Mx-4 önerebilirim, voltaj da düşürebilirsiniz.i5 2400 ve kasa turbox onde 2 fanlı olanlarından
geçen sene garantide anakart değişti.Belki o zaman değiştirmişlerdir.Ben hiç değiştirmedimİşlemcinin hiç termal macununu yenilediniz mi ? Eğer yenilemediyseniz termal macunu yenileyin. Arctic Mx-4 önerebilirim, voltaj da düşürebilirsiniz.
Değiştirdiklerini sanmıyorum termal macunu değiştirin sistem sanırım çok uzun yıllardır sizde ve çalışıyor termal macun diye bir şey kalmamıştır artık. Şimdilik voltaj düşürme ile sıcaklık değerlerini kontrol edin eğer olumlu anlamda bir fark göremez iseniz termal macun alın. Kasanın içini temizleyin stok fan üzerindeki tozları dikkatli bir şekilde temizleyin.geçen sene garantide anakart değişti.Belki o zaman değiştirmişlerdir.Ben hiç değiştirmedim
turbox ise normal .dPUBG mobile oynadığım zaman 85 civarı,gta 5 oynadığım zaman 92 derece altına düşmüyor.Yük altında değilken 55-60 derece civarı oluyor.Çözüm önerileriniz nelerdir?
geçen sene haziranda sıfır aldım ekim gibi anakart yandı ve anakartı değiştirdiler.hava çıkışı iyi değil zaten önde 2 fan var ama hava girişi yok.Değiştirdiklerini sanmıyorum termal macunu değiştirin sistem sanırım çok uzun yıllardır sizde ve çalışıyor termal macun diye bir şey kalmamıştır artık. Şimdilik voltaj düşürme ile sıcaklık değerlerini kontrol edin eğer olumlu anlamda bir fark göremez iseniz termal macun alın. Kasanın içini temizleyin stok fan üzerindeki tozları dikkatli bir şekilde temizleyin.
Ayrıca arkadaşların dediği gibi TurboX keşke almasaydınız kasanızın hava akışı ne kadar iyi bilmiyorum ancak çok iyi değildir diye tahmin ediyorum kasanın yan kapağını açıp sıcaklığı düşürmeyi de deneyebilirsiniz.
Değiştirdiklerini sanmıyorum termal macunu değiştirin sistem sanırım çok uzun yıllardır sizde ve çalışıyor termal macun diye bir şey kalmamıştır artık. Şimdilik voltaj düşürme ile sıcaklık değerlerini kontrol edin eğer olumlu anlamda bir fark göremez iseniz termal macun alın. Kasanın içini temizleyin stok fan üzerindeki tozları dikkatli bir şekilde temizleyin.
Ayrıca arkadaşların dediği gibi TurboX keşke almasaydınız kasanızın hava akışı ne kadar iyi bilmiyorum ancak çok iyi değildir diye tahmin ediyorum kasanın yan kapağını açıp sıcaklığı düşürmeyi de deneyebilirsiniz.