Neler Yeni

İslemcim cok ısınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet ali civelek
Öncelikle selam islemcim ryzen5 5600 ve yuk altinda 80 derece oluyor (anlik) bunun icin 2.5k yakadar olabilcek bir soğutucu onerirmisiniz ve bu deger normalmi birde sunuda söyleyeyim ark survival evolved oynarken bu oluyor yani yuk ekran kartinda iken

mertyagiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Can Demiray
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları, İşlemciler
Ryzen 5 5600e normal ama yinede kule tipi soğutucu çok iyi olur

AyhanKaaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ayhan Kaan
Öncelikle selam islemcim ryzen5 5600 ve yuk altinda 80 derece oluyor (anlik) bunun icin 2.5k yakadar olabilcek bir soğutucu onerirmisiniz ve bu deger normalmi birde sunuda söyleyeyim ark survival evolved oynarken bu oluyor yani yuk ekran kartinda iken
5600 işlemci snowman t6 ultra soğutucu ile mx-6 macun kullanıyorum bu sıcak havalarda bile testlerde 65 dereceği geçtiğini görmedim. öneririm tam bir fiyat performans ürünü

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serkan
Hocam bendede i5-14400f var bende kule tipi soğutucu alicam o yuzden birkac gundur baya bi araştirma yaptim bundan alacagim sizede oneririm islemciye rahat rahat yetecektir

Burdada detayli bir test videosu var amd 7500f le test yapiyor adam bunuda izleyebilirsiniz

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bendede i5-12400f var bende kule tipi soğutucu alicam o yuzden birkac gundur baya bi araştirma yaptim bundan alacagim sizede oneririm islemciye rahat rahat yetecektir

Burdada detayli bir test videosu var amd 7500f le test yapiyor adam bunuda izleyebilirsiniz

Ürün linki calismamis burdan ulasabilirsiniz

Son düzenleme:
Top Bottom