Çözüldü✓ Işlemcim ekran kartına yeterli olurmu?

ShaWixy

80+
Reaksiyon skoru
17
Ryzen 5 5500 işlemcim var ona rtx 3050 ti 8 GB vram ve 128 bit özellikleri var taksam sıkıntı çıkartırmı bide anakartım gigabyte b550m s2h yeterlimidir

sıkıntı cıkarmaz. uyumlu sekılde kullanırsınız.

Eminiz demi az para vermeyeceğim bide son bu soru 500 watt power suplly var yeterli olabileceği gözüküyor

Ryzen 5 5500 işlemcim var ona rtx 3050 ti 8 GB vram ve 128 bit özellikleri var taksam sıkıntı çıkartırmı bide anakartım gigabyte b550m s2h yeterlimidir
sıkıntı çıkarmaz da 3050 ti almayın kötü kartlar bunlar ve aklıma bir şey takıldı 3050 ti diye bir kart yok ki ?

Eminiz demi az para vermeyeceğim bide son bu soru 500 watt power suplly var yeterli olabileceği gözüküyor
az para dediğiiz bu işlemci ekran kartı falan oyle buyuk paralara alınmaz bılgınız olsun 3050ti dediğiniz ekran kartı sarı sitede 6-8 arası işlemci sıfırı bile su an 2099 tl

Ti dediğime bakma ya pardon param ona yetiyor dostum 128 bit olması gayet güzel bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3050 sıfırı 10 bin

Ti dediğime bakma ya pardon param ona yetiyor dostum 128 bit olması gayet güzel bence
paranız yetmesını demıyorum sadece ederınden fazla vermemeye ozen gosterın dıyorum sımdıden hayrlsıı olsun

Hiçbir sıkıntı çıkarmaz ancak ne kadar fiyata alacağın önemli

iyi mi??
bu tarz kartlar sıfır alınmaz hocam ki 3050 cidden kötü bir kart 10k fiyata 2. elde çok çok iyi kartlar alabilirsin.

Güvenemiyorum 2. Eldekilerine nasıl yapıcaz onu

iyi mi??
Ben ikinci el alacağını düşünmüştüm.Bu kadar bütçeyi 3050'ye harcamak ahmaklık olur.

kartin sifirini alacaginiza site sahibine bagis yapin muhtemelen ayni sey olur, bu kartin 0ina bu paralari vermek sadece test amacli olabilir

Geri