Neler Yeni

Yardım İşlemcim Fazla Isınıyor

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Selamlar R5 3600 stok fanla birlikte kullanıyorum. FIFA 23'te falan işlemci çok ısınıyor (98-101 C). Az önce termal macun (corsair xtm 50) yenilememe rağmen sıcaklıkta hiçbir değişiklik olmadı, sebebi ne olabilir? Termal macunu biraz daha bol sürsem ne değişir? Sistem İtopya'dan almıştım fakat garanti süresi doldu, vatana götürsem oradakiler ilgilenir mi?

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Selamlar R5 3600 stok fanla birlikte kullanıyorum. FIFA 23'te falan işlemci çok ısınıyor (98-101 C). Az önce termal macun (corsair xtm 50) yenilememe rağmen sıcaklıkta hiçbir değişiklik olmadı, sebebi ne olabilir? Termal macunu biraz daha bol sürsem ne değişir? Sistem İtopya'dan almıştım fakat garanti süresi doldu, vatana götürsem oradakiler ilgilenir mi?
Soğutucu az temas ediyor olabilir. Termal macunu bol sürmek pek etki etmez. Soğutucunun tam oturduğuna emin olun. Eğer oturmuşsa yeteri kadar soğutma sağlayabildiğinden emin olun. Her işlemciye aynı soğutucu gitmez. Gerekirse değiştirmelisiniz.

1905

80+ Silver
3600 biraz sıcak çalışıyor ama bu değerler normal değil. fanın düzgün çalıştığından emin misiniz ?

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3600 biraz sıcak çalışıyor ama bu değerler normal değil. fanın düzgün çalıştığından emin misiniz ?
Sıkıntı yok gibi gözüküyor, nasıl anlayabilirim ki?

1905

80+ Silver
Sıkıntı yok gibi gözüküyor, nasıl anlayabilirim ki?
bilgisayar kapalıyken elinizle döndürmeye çalışın hocam belki takılma yapıyordur veya kablo değiyordur. onun dışında overclock yapmadıysanız sıcaklıklar yüksek yani

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
bilgisayar kapalıyken elinizle döndürmeye çalışın hocam belki takılma yapıyordur veya kablo değiyordur. onun dışında overclock yapmadıysanız sıcaklıklar yüksek yani
Ne yapabilirim? Bir de dediğim gibi pc'yi itopyadan aldım vatana götürsem ilgilenirler mi?

1905

80+ Silver
Ne yapabilirim? Bir de dediğim gibi pc'yi itopyadan aldım vatana götürsem ilgilenirler mi?
kule tipi soğutucu alabilirsiniz hocam soğutmada etkili olur. sıcak bi şehirde yaşıyorsanız belki kasayı kapalı değil de açık kullanabilirsiniz

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
kule tipi soğutucu alabilirsiniz hocam soğutmada etkili olur. sıcak bi şehirde yaşıyorsanız belki kasayı kapalı değil de açık kullanabilirsiniz
şu an soğutucu alacak durumum yok, istanbulda yaşıyorum aham şaham bi sıcaklık da yok.

Top Bottom