K.R.A.T.O.S
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 218
Format Herşeyin ilacıdırYok hayır o kadar ilkel davranmamak gerek. Elbet vardır başka bir çözüm yolu.

Format Herşeyin ilacıdırYok hayır o kadar ilkel davranmamak gerek. Elbet vardır başka bir çözüm yolu.
Diyelim ki tek tuşla çözülecek bir sorun var karşında. Yinede format mı atmanız gerekmektedir? Sıfırdan düzenini inşa etmek...Format Herşeyin ilacıdır![]()
%100 kullanmaz hocamOyun indirirken kullanır zaten
Bu tarz virüsler zor temizleniyor hocam he virüs değilse arkadaş cevap verirse yardım etmeye çalışacağız zaten şaka bi yana düzen bozuluyor EvetDiyelim ki tek tuşla çözülecek bir sorun var karşında. Yinede format mı atmanız gerekmektedir? Sıfırdan düzenini inşa etmek...
Anlayışın için sağ ol, duyarlı olmana sevindim. İzninle 5600x için bir takım sorularım olacaktı...%100 kullanmaz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu tarz virüsler zor temizleniyor hocam he virüs değilse arkadaş cevap verirse yardım etmeye çalışacağız zaten şaka bi yana düzen bozuluyor Evet
Buyrun hocam EstağfurullahAnlayışın için sağ ol, duyarlı olmana sevindim. İzninle 5600x için bir sorum olacaktı...
Soğutucu olarak ne kullanıyorsunuz? İşlemci hakkındaki izlenimleriniz neler? Dedikleri kadar ısınıyor mu? Ekran kartınız ne?Buyrun hocam Estağfurullah
Kule tipi fan var çok iyi değil dedikleri kadar ısınıyor evet Gowda 82 gördüm cbs kapalı kullanıyorum 52 max 60 larda geziyor rx 6700xt kullanıyorumSoğutucu olarak ne kullanıyorsunuz? İşlemci hakkındaki izlenimleriniz neler? Dedikleri kadar ısınıyor mu? Ekran kartınız ne?
Cbs dediğiniz tabir ne?Kule tipi fan var çok iyi değil dedikleri kadar ısınıyor evet Gowda 82 gördüm cbs kapalı kullanıyorum 52 max 60 larda geziyor rx 6700xt kullanıyorum
Biosta core performance boost amd işlemci oto o.c gibi düşünün kapayınce 20 derece iniyorCbs dediğiniz tabir ne?
O zaman en azından bir 240 mm sıvı soğutma şart.Biosta core performance boost amd işlemci oto o.c gibi düşünün kapayınce 20 derece iniyor
İyi bir kule tipi ile çözülür hocam sıvı soğutma çok bileO zaman en azından bir 240 mm sıvı soğutma şart.
Buldum çözümünü arkadaşlar güç planından dengeli yapıp ayarlarını sıfırladım oldu teşekkürler cevaplarınız içinBende %15 oluyor max hocam tuhaf bence bu durum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pc format atın bence pcnizden mining gibi bir şey yapılıyor gibi bende dediğim gibi max %15 oluyor bir şey yüklerken