İşlemcimde arıza varmı nasıl test edebilirim

Eren07

80+
Reaksiyon skoru
79
bilgisayarım bi süre sonra kitleme yapıyor görüntü her şey donuyor ama pc çalışmaya devam ediyor bilgisayarcıya götürdüm ekran kartını ramleri ve psu yu test etti onlardan değilmiş geri aldım kasayı işlemciden olabileceğini düşünüyorum işlemcimde herhangi bi arıza varmı öğrenebileceğim bi program varmı ? (ısısını falan merak etmiyorum sadece arıza varmı öğrenmek istiyorum)

Bilgisayarcı da illaki boşta işlemci vardır onu takın sorunsuz çalışıyorsa işlemciyi değiş veya garantiye yolla

Bilgisayarcı da illaki boşta işlemci vardır onu takın sorunsuz çalışıyorsa işlemciyi değiş veya garantiye yolla
bilgisayarcıda 1buçuk ay kaldı bilgisayarım ve çözemedi sorunumu tekrar götürmeyi düşünmüyorum ayrıca garantide yok

bilgisayarcıda 1buçuk ay kaldı bilgisayarım ve çözemedi sorunumu tekrar götürmeyi düşünmüyorum ayrıca garantide yok
dediğim gibi başka işlemciyle deneyin değilse %90 ekran kartıdır

tüm donanımları denettirin tek tek

ekran kartı anakart ve cpu alıcam zaten hepsi yetersiz ve anakart arızalı kitlemeyi o yapıyor ama bunları aldıktan sonra bide işlemci sorun çıkarırsa ona bütçe ayıramam o yüzden işlemcide sorun olmadığına emin olmam gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu program işlemcide arıza varsa tespit eder mi? ?

Olay Görüntüleyicisinin sistem kısmında bir donanım hatası gözüküyor mu? Sistem özelliklerini (PSU dahil) belirtir misin?

Olay Görüntüleyicisinin sistem kısmında bir donanım hatası gözüküyor mu? Sistem özelliklerini (PSU dahil) belirtir misin?
buradanmı bahsediyosunuz yönetim olaylarının özetinde hata sekmesine tıklayınca bunları gösteriyor

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    9.3 KB · Hit: 69
Geri