Neler Yeni

İşlemcimden çıkan bu parçayı anakart giriş yerini biliyorum ancak neden takılacağını bilmiyorum bu parça takılacak mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Onat Okatan
Bağladım hocam Asus aura da gözükmedi ancak USB olarak PC de göründü ben de AMD Ryzen Master indiriyorum şu an deneyip göreceğiz o bağladımda tek tek tuşla basıyorsun denedim inşallah böyle olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

o giriş kasanın 3 rgb fanında ve dolu bu usb kablosunu taktım ve cihazlarımda işlemcim gözüktü işlemcinin driverını yükleyeceğim o zaman görür diye düşünüyorum
Eğer usb ile bağladıysanız görmez. O zaman kendi rgb yazılımını kullanmak zorundasınız.

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
Eğer usb ile bağladıysanız görmez. O zaman kendi rgb yazılımını kullanmak zorundasınız.
hocam amd ile cooler masterın ortak yazılımını buldum ve write prism rgb için onla çalıştı ama bu kabloyu takmadan önce çalışmamıştı yani görmemişti renk kodlarını aynı yazdım sorun çözüldü yardımların için teşekkürler :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Onat Okatan
hocam AMD ile cooler masterın ortak yazılımını buldum ve write prism rgb için onla çalıştı ama bu kabloyu takmadan önce çalışmamıştı yani görmemişti renk kodlarını aynı yazdım sorun çözüldü yardımların için teşekkürler :)
O yazımla çalışması için usb ile aura ile çalışması için de rgb portuna bağlamanız gerekmekte. Yardımcı olabildiysem sevindim. İyi forumlar.

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
O yazımla çalışması için usb ile aura ile çalışması için de rgb portuna bağlamanız gerekmekte. Yardımcı olabildiysem sevindim. İyi forumlar.
çok saol dostum o rgb portunda kasamın 3 adet RGB kablosu bağlı size de iyi forumlar :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Onat Okatan

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan