Işlemcimi değiştirmelimiyim

Ejderagon

80+
Reaksiyon skoru
2
Beyler selamın aleyküm yaklaşık 5 6 sene önce donanım arşivi sistem önerinle intel pentium g4560 ve 1050ti lı bir sistem toplamıştım şuan işlemcimin yetersiz geldiğini düşünüyorum tabi pc fiyatları da belli yenisini alamıyorum onun yerine ryzen 5 1600 taksam olurmu ne gibi farklılıklar görürüm anakartım msi h110m pro-vd

O anakarta o işlemciyi takamazsın malesef .Biri AMD biri İNTEL uymaz.Anakartı değişmen gerek.

Değiştirme tercihin sana kalmış anacak arasında büyük bir fark olacağını sanmam. Eğer ki overclock yapmayacaksan. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değiştirme tercihin sana kalmış anacak arasında büyük bir fark olacağını sanmam. Eğer ki overclock yapmayacaksan. :)
Anakart değişmen lazım.

B450 alırsan min. daha iyi olur overclock ta yaparsın. Asus Prime MK-II önerebilirim benim anakartım.

Beyler selamın aleyküm yaklaşık 5 6 sene önce donanım arşivi sistem önerinle intel pentium g4560 ve 1050ti lı bir sistem toplamıştım şuan işlemcimin yetersiz geldiğini düşünüyorum tabi pc fiyatları da belli yenisini alamıyorum onun yerine ryzen 5 1600 taksam olurmu ne gibi farklılıklar görürüm anakartım msi h110m pro-vd
Anakarttan başka sorun yok

Anakart da değiştirmen lazım

Anakart değişmen lazım.

B450 alırsan min. daha iyi olur overclock ta yaparsın. Asus Prime MK-II önerebilirim benim anakartım.
Çok teşekkür ederim yanıtınız için, dediğiniz anakarttan daha ucuz bir anakart biliyormusunuz

O anakarta takacağınız herhangi bir işlemci ne sizi fiyat olarak ne de performans olarak tatmin edecektir.
İmkan varsa anakart+işlemci ikilisini 2.elden satıp sıfır olarak ryzen veya yeni nesil intel işlemcilere yönelmenizdir.

R5 1600 takman için anakartını değişmen lazım. F/P olarak A320'ler var, bütçe varsa B450 öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,686
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri