İşlemcimi yaktım sandım.

Hocam çok kafam karışık bu ara sizce ne yapayım? Güzel bur kasa alacağım. İyi bir soğutma için 500 liraya kadar çıkmak değer mi? Fuma 2 veya Mugen 5 çok kafama yattı ama T6 ultra da ihtiyacımı karşılar gibi. Sen hangisini yapardın. Param yetiyor ikisinede.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisi arasında 300 liraya değecek fark var mı sence?

Hocam çok kafam karışık bu ara sizce ne yapayım? Güzel bur kasa alacağım. İyi bir soğutma için 500 liraya kadar çıkmak değer mi? Fuma 2 veya Mugen 5 çok kafama yattı ama T6 ultra da ihtiyacımı karşılar gibi. Sen hangisini yapardın. Param yetiyor ikisinede.

İkisi arasında 300 liraya değecek fark var mı sence?
Kasan ne?

Ben de uv denedim dostum hatta bir ara mükemmel mhz yakaladım baya baya uv yaptım 2 gün sonra PC kendi kendini kapatmalar açılmamalar mor ekranlar vermeye başlayınca bu işleri bıraktım. Boost performansıyla en doğal ne ise onu kullanıyorum. İçim de rahat daha girmiyorum bu konulara. 5 fps için bir şeylerin riskini almaktansa ultra ayarı high yaparak bu sorunu çözerim.
Hocam senin silikon biraz fazla kötü ya.

Markayı hiç duymadım güvenebilir miyim? En iyi sivi sogutmada bile patlamasından korkuyorum. Tüm sistem gider. Güvenebileceğim bir marka mı? Buna kasa ne yakışır?
360mm kasa alırsan bu yakışır

Markayı hiç duymadım güvenebilir miyim? En iyi sivi sogutmada bile patlamasından korkuyorum. Tüm sistem gider. Güvenebileceğim bir marka mı? Buna kasa ne yakışır?
TD 500 + bu yapabilirsin. Veya normal bi kasa alıp bunu alabilirsin
Hem ARGB.
Frekans TV' de incelemesi var marka sağlam. Merdiven altı değil yani.

Hem ARGB.
Teşekkürler. İyi geceler, bilgiler için sağolun. :)

Hahaha arkadaşım attı:
En stabil voltajı ayarlarken ben

Son düzenleme:
Hem ARGB.
Tipine bayıldım alınır mı sence?

Fuma 2, Mugen 5, arctic 50 ya da actic 34 duo alacağım yüksek ihtimal. Yüksek ihtimal Mugen 5 alacağım.

Geri