Sllent
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 9,289
Aa üzgünüm dostum. Böyle bir şey hakkında bilgim yoktu.Ryzen 3000 destekliyor program sadece.
Aa üzgünüm dostum. Böyle bir şey hakkında bilgim yoktu.Ryzen 3000 destekliyor program sadece.
Kasan ne?Hocam çok kafam karışık bu ara sizce ne yapayım? Güzel bur kasa alacağım. İyi bir soğutma için 500 liraya kadar çıkmak değer mi? Fuma 2 veya Mugen 5 çok kafama yattı ama T6 ultra da ihtiyacımı karşılar gibi. Sen hangisini yapardın. Param yetiyor ikisinede.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkisi arasında 300 liraya değecek fark var mı sence?
İkisini birlikte değistireceğim karar veremedim 600 civarı ayırabilirim kasaya. 100R veya Aerocool un önde iki büyük fanı olan modelini alacağım sanırım.Kasan ne?
Hocam senin silikon biraz fazla kötü ya.Ben de uv denedim dostum hatta bir ara mükemmel mhz yakaladım baya baya uv yaptım 2 gün sonra PC kendi kendini kapatmalar açılmamalar mor ekranlar vermeye başlayınca bu işleri bıraktım. Boost performansıyla en doğal ne ise onu kullanıyorum. İçim de rahat daha girmiyorum bu konulara. 5 fps için bir şeylerin riskini almaktansa ultra ayarı high yaparak bu sorunu çözerim.
Aslında önümüz indirim ayı. Yüksek bütçeli kasalarda listemde biri sağlam inerse onu alacağımKasan ne?
MB511 ARGB öneririm, hava akışı çok güzel.Aslında önümüz indirim ayı. Yüksek bütçeli kasalarda listemde biri sağlam inerse onu alacağım
360mm kasa alırsan bu yakışırAslında önümüz indirim ayı. Yüksek bütçeli kasalarda listemde biri sağlam inerse onu alacağım
360mm kasa alırsan bu yakışır
ID-Cooling Frostflow x 360 İşlemci Sıvı Soğutma Sistemi Fiyatı
ID-Cooling Frostflow x 360 İşlemci Sıvı Soğutma Sistemi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
TD 500 + bu yapabilirsin. Veya normal bi kasa alıp bunu alabilirsinMarkayı hiç duymadım güvenebilir miyim? En iyi sivi sogutmada bile patlamasından korkuyorum. Tüm sistem gider. Güvenebileceğim bir marka mı? Buna kasa ne yakışır?
Teşekkürler. İyi geceler, bilgiler için sağolun.TD 500 + bu yapabilirsin. Veya normal bi kasa alıp bunu alabilirsin
Hem ARGB.ID-Cooling Zoomflow 240X Snow ARGB Sıvı Soğutma Fiyatı
ID-Cooling Zoomflow 240X Snow ARGB Sıvı Soğutma en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Frekans TV' de incelemesi var marka sağlam. Merdiven altı değil yani.
Tipine bayıldım alınır mı sence?TD 500 + bu yapabilirsin. Veya normal bi kasa alıp bunu alabilirsin
Hem ARGB.ID-Cooling Zoomflow 240X Snow ARGB Sıvı Soğutma Fiyatı
ID-Cooling Zoomflow 240X Snow ARGB Sıvı Soğutma en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Frekans TV' de incelemesi var marka sağlam. Merdiven altı değil yani.
O threadripper için diye biliyorum belki olmayabilir am4 soketeTipine bayıldım alınır mı sence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fuma 2, Mugen 5, arctic 50 ya da actic 34 duo alacağım yüksek ihtimal. Yüksek ihtimal Mugen 5 alacağım.