Yük yok,yani sorun yok hocam,yük binince işlemci otomatik olarak hızını arttıracaktır.Arkadaşlar dün 3.59 daçalışıyordu neden böyle oldu anlamıyorumyardım edin lütfen.
Alıntıyı görüntüle
Hocam dün normaldede 3.59da kalıyordu ben anlamadım bir şey mi oldu acabaYük yok,yani sorun yok hocam,yük binince işlemci otomatik olarak hızını arttıracaktır.
hocam işlemci çalışmıyorsa fazla elektrik harcamamak için hızını azaltır ve hem işlemleri rahatça yapar hemde gücüde az yer yani normal bişeyArkadaşlar dün 3.59 daçalışıyordu neden böyle oldu anlamıyorumyardım edin lütfen.
Alıntıyı görüntüle
Bakın hocam 3,59 da iken oyun oynuyor video izliyor veya işlemciye iş yaptırıyordunuz şu an işlemci iş yapmıyor eğer oyun v.b şeyler yaparsanız işlemci otamatik olarak hızını arttıracaktır korkmayın bir problem yok.Hocam dün normaldede 3.59da kalıyordu ben anlamadım bir şey mi oldu acaba
Bunu şöylede düşüneblirsiniz siz otururken(dinlenme halindeyken) sadece yaşamsal faliyetlerinizi kontrol etmesi,düzenlemesi için beyninizi kullanırsınız fakat bir test çözerken,koşarken v.b. işlerde beyniniz daha çok çalışır aynı anda daha fazla iş yapar.Böyle düşünebilirsiniz.Bakın hocam 3,59 da iken oyun oynuyor video izliyor veya işlemciye iş yaptırıyordunuz şu an işlemci iş yapmıyor eğer oyun v.b şeyler yaparsanız işlemci otamatik olarak hızını arttıracaktır korkmayın bir problem yok.
Oyuna girdim 2.50 oldu ve drop yemeye falan başladım Witcher 3 de Düne kadar hiçbir drop yoktu anlamıyorumBakın hocam 3,59 da iken oyun oynuyor video izliyor veya işlemciye iş yaptırıyordunuz şu an işlemci iş yapmıyor eğer oyun v.b şeyler yaparsanız işlemci otamatik olarak hızını arttıracaktır korkmayın bir problem yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu şöylede düşüneblirsiniz siz otururken(dinlenme halindeyken) sadece yaşamsal faliyetlerinizi kontrol etmesi,düzenlemesi için beyninizi kullanırsınız fakat bir test çözerken,koşarken v.b. işlerde beyniniz daha çok çalışır aynı anda daha fazla iş yapar.Böyle düşünebilirsiniz.
Yüksek performansAlıntıyı görüntüle
Güç planın nedir