işlemcin 80 dereceyi geçmezse sıkıntı yok ama 80i geçerse bi soğutucu alabilirsiniz ben r5 3600 kullanıyorum bi soğutucu şartİşlemcim ryzen 3600 oyunlarda hangi dereceler arasında olmalı ve oyun açık değilken kaç derece olmalıdır ?
yani kasa fanımı eklemeliyim ?işlemcin 80 dereceyi geçmezse sıkıntı yok ama 80i geçerse bi soğutucu alabilirsiniz ben r5 3600 kullanıyorum bi soğutucu şart
kule tipi soğutucu veya bi sıvı soğutma alabilirsin önereceğim bi model maalesef yok ama internetten bakabilirsin soğutucularayani kasa fanımı eklemeliyim ?
Vallahi bende 3500X var ve 70-75 arası geziyor. 80 üstüne çıkmadıkça normal seninki ama ilerde kule tipi bi soğutucu alman şart olabilir. Abdullah abi videosunda çok önceden incelemişti. Snowman'in bi modeli vardı makul fiyatlıydı ama hatırlamıyorum ona bi bakabilirsiniz.İşlemcim ryzen 3600 oyunlarda hangi dereceler arasında olmalı ve oyun açık değilken kaç derece olmalıdır ?
r5 3600 stock soğutucu ile maks 75-80 arası gezmeliİşlemcim ryzen 3600 oyunlarda hangi dereceler arasında olmalı ve oyun açık değilken kaç derece olmalıdır ?