Neler Yeni

İşlemcinin pini yamuldu

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Cihan
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler bilgisayarımın temizliğini yaparken kule tipi işlemci soğutcusunu çıkartıyordum fark etmeden işlemciyide beraberinde çıkardım fakat anakart soketi açılmamıştı sadece 1 pin yamuldu ama bilgisayar açılmıyor görüntü felan gelmiyor işlemci ryzen 5 1600 af

Harun01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Harun Gündel
Yanlış Bilgilendirme
:D tamiri olur mu bilmiyorum ama sen o işlemciyi unut beence işlemci fiyatına yaparlar yeni işlemciler bak sen

MythPhantom

80+ Bronze
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
aaaaaaaaaaa g.o hocam durumunuz iyiyse gidip yenisini alın yoksa ölmüş artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler bilgisayarımın temizliğini yaparken kule tipi işlemci soğutcusunu çıkartıyordum fark etmeden işlemciyide beraberinde çıkardım fakat anakart soketi açılmamıştı sadece 1 pin yamuldu ama bilgisayar açılmıyor görüntü felan gelmiyor işlemci ryzen 5 1600 af
?

aaaaaaaaaaa g.o hocam durumunuz iyiyse gidip yenisini alın yoksa ölmüş artık

daha demin bir daha attın aynısını

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,457
İsim
uwu
Az bi yamuksa şırınganın şiviri ucunu kes içi boşluk olcak yavaşça düxektmeye çalış

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yusuf Yöndemli
Hocam yukardakiler direkt çöpe atın gibi şeyler söylemiş ben katılmıyorum. Daha geçen gün benimde aynı şey başıma geldi tek farkı benim daha fazla pinin yamulmasiydi. O pini dikkatlice düzeltip yapabilirsiniz daha yeni ben düzelttim ve kullanıyorum.

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Cihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D tamiri olur mu bilmiyorum ama sen o işlemciyi unut beence işlemci fiyatına yaparlar yeni işlemciler bak sen
Takarken oturmadı azıcık zorladım bende oturdu sonra soket pinini kapattım ve ilk çalıştırmayı yaptığımda açılmadı sonra power sw kablolarını yanlışmi taktım diye çıkartıp tekrar taktım yinede bir sonuç yok

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
iğne yada cımbızla düzeltebilirsin çok zor değil sadece komple kopmamasına dikkat et işlemciyi sökerken düşürmüştüm 7-8 pini yamuldu düzelttim kolay bişey

2mApoo

80+ Silver
Özele geç knk yardımcı olim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,026
İsim
göksel yurtcan
Takarken oturmadı azıcık zorladım bende oturdu sonra soket pinini kapattım ve ilk çalıştırmayı yaptığımda açılmadı sonra power sw kablolarını yanlışmi taktım diye çıkartıp tekrar taktım yinede bir sonuç yok
hocam 0.9 bir uçlu kalemle düzeltin çalışacaktır

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Cihan
Hocam yukardakiler direkt çöpe atın gibi şeyler söylemiş ben katılmıyorum. Daha geçen gün benimde aynı şey başıma geldi tek farkı benim daha fazla pinin yamulmasiydi. O pini dikkatlice düzeltip yapabilirsiniz daha yeni ben düzelttim ve kullanıyorum.
Dostum bende sana katılıyorum bazılarının pinleri yarıya kadar yamuk oluyor yinede düzeltilip çalışıyor

Harun01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Harun Gündel
iğne yada cımbızla düzeltebilirsin çok zor değil sadece komple kopmamasına dikkat et işlemciyi sökerken düşürmüştüm 7-8 pini yamuldu düzelttim kolay bişey
Ben hiç yaşamadım umarimda yaşamam :D bunu dene zaten olmazsa yeni işlemcilere bak derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yusuf Yöndemli
0.5 kalem ucu veya enjektör iğnesinin ucunu kesip düzeltmek için kullanabilirsiniz. Daha fazla pine zarar vermemeye bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,280
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom