Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Lan sen şey değil misin RevDeisDoğunun konusundaki , 42DK önce katılmışsın ne macunmuş hatta coltagete idi galiba.
Katıldıktan sonra 30 dakika düşünmüş, anca bunu bulabilmiş.Katılım: 42 dakika önce
İstanbuldaysan gel de macun veriyim (ve macunun yalıtkan olması lzm)İyi akşamlar bilgisayarımın işlemci fanını çıkarıb işlemcinin üzerinde ki termal macun değiştirme istedim eskimişdi onun yerine diş macunu ile vazeleni karışdırıb işlemcinin üzerine sürdüm bilgisayarım açıldı amma ilerde bir sorun çıkarırmı bilmiyorum
Vazelini normal zamanda ne yapıyordun kivazeleni karışdırıb işlemcinin üzerine sürdüm
BruhVazelini normal zamanda ne yapıyordun ki
Nemlendirici olarak kullanıyordur yumuşatıyor baya.Vazelini normal zamanda ne yapıyordun ki
Ben sensodyne mentollü ile 3.5 ay falan kullandım sadece yeni termal macun takarken sökmesi biraz uzun sürüyor.İyi akşamlar bilgisayarımın işlemci fanını çıkarıb işlemcinin üzerinde ki termal macun değiştirme istedim eskimişdi onun yerine diş macunu ile vazeleni karışdırıb işlemcinin üzerine sürdüm bilgisayarım açıldı amma ilerde bir sorun çıkarırmı bilmiyorum
Sensodyne mentollü ile maximum 70 derece gördüm yük altında imzadaki işlemciyle.Dostum cehennem sıcaklığı hissedersen azrail gelip seni cehenneme doğru yolcu ediyordur panik yapma kendini rahat bırak yavaş yavaş
İleride sonuçları atarsanız iyi olur. İyi sonuçlar verirse bende kullanırım çok kullanışlı ve ucuz olur hem dişime sürerim hemde işlemcime .İyi akşamlar bilgisayarımın işlemci fanını çıkarıb işlemcinin üzerinde ki termal macun değiştirme istedim eskimişdi onun yerine diş macunu ile vazeleni karışdırıb işlemcinin üzerine sürdüm bilgisayarım açıldı amma ilerde bir sorun çıkarırmı bilmiyorum