Neler Yeni

İslemciye fan dogru tarafa takilmismi hava akisi bozarmi

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim

ConquerorXIV

80+ Gold

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Metal mandalları kaldır sonra yönünü hiç bozmadan fanı sağ tarafa al sonra o demir mantalı fandan ayır demir mandalı fanın sağ tarafındaki boşluktan geçir sonra sol tarafa doğru mandallarla fanı sabitle ama böyle kullansanda pek sorun olmaz belki sağ tarafta bir şeye falan temas ediyordur ondan böyle takmıştır
Yok hiç bir şeye temas etmiyo adam dedi nası takıyım bende kafana göre dedim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadarda değil ya
Mandalları açıp çevirsem bile altında termar macun varo taşmazmı 360 derece döncek

usta tamam da şey diyorum işlemci soğutucu blok ile fan ı 2 ayrı parça değil mi birleşik mi geliyor fanı o taraftan çıkart diğer tarafa tak ne termal macunla işin var ne başka bir şey ile blok olduğu yerde dursun fanın yerini değiştir
Ayna Var üstünde fan 2 tane parça var vida ile sabitli mandalları çıkarıp 360 derece çevirmek termar macunu etrafa sıçratır die düşünüyorum

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Mandalları açıp çevirsem bile altında termar macun varo taşmazmı 360 derece döncek
Terman macunla falan işin yok zaten eğer onu sökerek ypasan bile fanın yönü ters olacak. 360 derece döndürürsen geri aynı yere takmış olursun. Sen sadece ordaki fanı alıp sağ tarafa sabitleyeceksin o kadar.

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
EFEKAN SARIKAYA
hocam bak fanın 2 yanında metal mandallar var bloğu tutuyor onları çıkartıcaksın soğutma bloğunun diğer tarafına fanı takıcak mandalla da bloğa tutturacaksın basit bir işlem

FAN.jpg

Bak resimde işaretledim

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
hocam bak fanın 2 yanında metal mandallar var bloğu tutuyor onları çıkartıcaksın soğutma bloğunun diğer tarafına fanı takıcak mandalla da bloğa tutturacaksın basit bir işlem

Alıntıyı görüntüle

Bak resimde işaretledim
Anladım sağolasın reis ben bi bakıyım ona ben direk bütün bloğu çevircem sanıyom

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan

Alıntıyı görüntüle

Bak resimde işaretledim
Cok yardımcı oldun reis adamsin 5500 e oc yapilirmi rx 6700 xt ile dar bogazi gidermek istiyorum

Ekler

• IMG_20231005_090601.jpg
    IMG_20231005_090601.jpg
    287.3 KB · Hit: 28

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
EFEKAN SARIKAYA

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı

Keyfen

80+ Bronze
o fanı bloğa tutturan kısımlar var, hiç işlemci bloğunu tamamen cıkartmakla ugrasma direk o fanı al ordan diğer taraftan tak içeriye hafa üfleyecek şekilde tertemiz bi şekilde kullanırsın.

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
o fanı bloğa tutturan kısımlar var, hiç işlemci bloğunu tamamen cıkartmakla ugrasma direk o fanı al ordan diğer taraftan tak içeriye hafa üfleyecek şekilde tertemiz bi şekilde kullanırsın.
Hallettim hocam az yukarda fotosu sende sağolasın cansın

Instagram: haci_sofu yaz yapalım.
Aksama yazicam reis

Top Bottom