Neler Yeni

İşlemciye Soğutu Tavsiye

mitico

80+
Yanlış Bilgilendirme
Asla alınmaz sıvı dediğimiz şey showdur zaten ve ucuz kalitesiz sıvılarda pompa sesi çok büyük dert oluyor adam akıllı 360mm almadıkdan sonra gerisi boş iştir böyle saçma saçma önerilerde bulunmayın daha attığımız soğutucuyu bilmiyorsunuzdur
peerless asasins attıgı sıvı sogutucudan ıydır bakmadım ama eminim
corsairin tek fan sıvı soğutması var kule tipi soğutucu miningde 85 derece olurken tek fanlı corsair soğutucum 65 dereceyi yukarı geçirtmiyor bilip bilmeden de konuşmayın kule tipi alacağınıza tek fan sıvı soğutma alın fazlasıyla iş görür bilginze tecrübeyle sabittir lafla değil.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
İsrafil can
corsairin tek fan sıvı soğutması var kule tipi soğutucu miningde 85 derece olurken tek fanlı corsair soğutucum 65 dereceyi yukarı geçirtmiyor bilip bilmeden de konuşmayın kule tipi alacağınıza tek fan sıvı soğutma alın fazlasıyla iş görür bilginze tecrübeyle sabittir lafla değil.
ahahahahahha tamam kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

attıgınız corsairla ne alakası var pearlesss attıgınızdan daha iyi sogutuyor dıyoruz bana corsair car curt diyosun

mitico

80+
ahahahahahha tamam kardeşim

attıgınız corsairla ne alakası var pearlesss attıgınızdan daha iyi sogutuyor dıyoruz bana corsair car curt diyosun
360mm den başkası yalan diyorsun ya ondan cahilliğine verdim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yanlış bilgilendirmeden raporladım. Peerless Assassin attığın soğutucuyu 5'e katlar 3'e böler içinden geçer ezer geçer öyle diyeyim. Senin attığın bunun yanından bile geçemez. Fanlı soğutma diye bir şey bile yok bilmiyorsan konuşma. Kule tipi soğutucu deniyor bunlara. Ve Peerless Assassin, Frost Commander gibi kaliteli kule tipi soğutucular 3-4 binlik sıvı soğutmalardan bile çok daha iyi soğutur. Ayrıca kule tipi soğutucular tüm sıvı soğutmalardan daha uzun ömürlüdür. Sıvı soğutmaların çok daha fazla arızası, zamanla bozulan parçaları vs. var. Ses konusunda da sıvı soğutmalar kule tipi soğutmaların yanından geçemiyor. Bizim bahsettiğimiz kule tipi soğutmalar, kaliteli sıvı soğutmaları bile tokatlarken senin attığın o dünyanın en dandik 240mm soğutmanın içinden geçer. Senin attığın bunlarla yarışamaz bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GrkemyGorkem
Selam beyler, ben bu soğutu olaylarını pek anlamıyorum. Size zahmet anlayan kişiler bana soğutucu önerebilir mi ?
Anakartım : A520M-A PRO
İşlemcim : AMD R5 5600
1500 civarına kadar çıkabilirim. En fiyat perfonmans bu diyebileceğiniz varsa çok güzel olur. RGB falan hiç sevmem önem vermem yani şekil mekil önemsiz, tamamen perfonmans olsun.
Thermalright peerless assassin 120
50 tl daha ekleyip bunu al üzmez asla.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Asla alınmaz sıvı dediğimiz şey showdur zaten ve ucuz kalitesiz sıvılarda pompa sesi çok büyük dert oluyor adam akıllı 360mm almadıkdan sonra gerisi boş iştir böyle saçma saçma önerilerde bulunmayın daha attığımız soğutucuyu bilmiyorsunuzdur
Katılıyorum.

Tamam sen tek fanlı sıvı soğutmayı kullan kardeşim. Kullandığın kule tipinin modeli belli değil daha burada kötü olduğundan bahsediyorsun. Tecrübeye göre konuşan tek kişi sen değilsin. 120mm, 240mm, 360mm sıvı soğutma ve her düzeyde kule tipi soğutucu kullanmış/kullandırtmış/kullananlara şahit olmuş biri olarak konuşuyorum burada. Düzgün bir kule tipi soğutucu (Peerless Assassin, Phantom Spirit, Frost Commander...) herhangi bir 240mm sıvı soğutmadan kötü değil (çok ekstrem istisnalar hariç). Piyasanın en iyi sıvı soğutmalarından olan ARCTIC Liquid Freezer II serisinin 280mm ile denk (hatta bazı durumlarda daha iyi) soğutan soğutuculardan bahsediyoruz sen gelmişsin 120mm sıvı soğutucu bundan iyi diyorsun.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emirhan
Boş muhabbetsin hocam tamamen laf anlatmaya bile gerek yok sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom