CL ne Cl kaç olursa iyi oluyoBu ram kitlerinden biri olabilir lexar marka bnm sistemde var takılı. Xpg olan modelde tercşh edilebilir.
Lexar ARES RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 LD5BU016G-R6000GDLA DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lexar ARES RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 LD5BU016G-R6000GDLA DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lexar ARES RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 LD5BU016G-R6000GDLA DDR5 Ram özelliklerini incele, 4.140,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
CL ramin gecikme süresi iel ilgili bir detaydır ne kadar düşük olursa o kadar iyidir. Biribirine yakın değerlerde çok deli gibi bir fark olmaz mesela 30 ve 32 arasında . Ama 30 ile 40 arasında olur. CL 28 / 30 / 32 alabilirsiniz. Önerdiğim mesela 30 dur yani ok.CL ne Cl kaç olursa iyi oluyo
Anladım peki o zaman bu Rami alayım ozellestirmedeCL ramin gecikme süresi iel ilgili bir detaydır ne kadar düşük olursa o kadar iyidir. Biribirine yakın değerlerde çok deli gibi bir fark olmaz mesela 30 ve 32 arasında . Ama 30 ile 40 arasında olur. CL 28 / 30 / 32 alabilirsiniz. Önerdiğim mesela 30 dur yani ok.
Özelleştirme dediğniz göre nerden aldığınız bilmiyorum ama seçeneklerde varsa albilrisniz. Seçeneklerde aynı özellikle ve expo desteği olan. Kingston , gskill, corsair ,xpg markalarda alınabilir.Anladım peki o zaman bu Rami alayım ozellestirmede
https://www.gaming.gen.tr/urun/3575...z-cl30-amd-expo-ddr5-ram-cmh32gx5m2b6000z30k/ şu alınır mıÖzelleştirme dediğniz göre nerden aldığınız bilmiyorum ama seçeneklerde varsa albilrisniz. Seçeneklerde aynı özellikle ve expo desteği olan. Kingston , gskill, corsair ,xpg markalarda alınabilir.
Bu da olur marka model güzel biraz daha pahalı ama olsun .Lexar da şansa sonra sorun olursa belki bana bulursunuz da . O corsair olur CL 30 6000 mhz ve expo destekli. Özellikler iyi ok.
CL gecikme değeri, ne kadar düşük o kadar iyi.DDR5 tarafında 30'un altında pek yok sanırım.40 üstüne çıkmasa iyi hocam.CL ne Cl kaç olursa iyi oluyo
Teşekkür ederim kasa PSU içinde konu açtım ona da yardım eder misinizBu da olur marka model güzel biraz daha pahalı ama olsun .Lexar da şansa sonra sorun olursa belki bana bulursunuz da . O corsair olur CL 30 6000 mhz ve expo destekli. Özellikler iyi ok.
Bir bakayım elimden geldiğince ...Teşekkür ederim kasa PSU içinde konu açtım ona da yardım eder misiniz