İşlemciyi doğru takmış mıyım bakar mısınız

fotonun boyutu buyuk diye paylasamıyorsunuz. hızlıresime upload edebilirsiniz

İşlemci kilidini sök birde öyle at ama düzgün takmissin gibi gözüküyor
Birazdan yatacam işlemciyi şu şekilde taktım işlemcinin üzerindeki üçgen SSD yuvasının olduğu tarafa bakıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci kilidini sök birde öyle at ama düzgün takmissin gibi gözüküyor
Anlamadığım nokta işlemciyi tam oturttuğumuzda hiç mi oynama olmuyor yoksa çok ama çok hafif bir oynama oluyor mu?

Birazdan yatacam işlemciyi şu şekilde taktım işlemcinin üzerindeki üçgen SSD yuvasının olduğu tarafa bakıyordu

Anlamadığım nokta işlemciyi tam oturttuğumuzda hiç mi oynama olmuyor yoksa çok ama çok hafif bir oynama oluyor mu?
Çok hafif olur

+ yanlış olsa sokete girmez

istesende yanlış takamazsın oturmaz zaten youtubeden genede bir video ile takmanda fayda var amd olmadığı için tam bilmiyorum ama geçen hafta arkadaş taktım tak diye birkerede oturdu kapadım fanı taktım oldu sen genede bir vidoe izle :) hayırlı olsun

Daha ilk defa sistem topluyorum baya acemiyim şimdilik işlemciyi taktım, m2 SSD yi taktım, soğutucunun soketini taktım

istesende yanlış takamazsın oturmaz zaten youtubeden genede bir video ile takmanda fayda var amd olmadığı için tam bilmiyorum ama geçen hafta arkadaş taktım tak diye birkerede oturdu kapadım fanı taktım oldu sen genede bir vidoe izle :) hayırlı olsun
Sağol önceden izlemiştim bu şekilde takıyorlardı videoda

Birde sıvı soğutucu daki hazır sürülü gelen macunlar kaliteli mi?

Son düzenleme:
Doğru takmışsın, sıkıntı yok. Üçgenlere bakarak anlayabilirsin.

nueilb3.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,745
Üyeler
184,975
Son üye
MsiFanClub
Geri