Neler Yeni

İşlemciyi soğutamıyorum yardım

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Murat
Yüke girince uçak motoruna dönüyor fanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğutucunuz, Anakart beslemeniz, Termal macunuzun falan her şey güzel.
Sanırım montajlamada hata yaptınız;

-Soğutucunun borularındaki plastiği çıkardığınızdan emin olun

-Termal macun işlemcinin üzerinde incecik, zar gibi bir katman olacak şekilde olmalı. Bir kart yada direkt termal macun yayma paleti ile incecik katman olacak şekilde yayın fazlalık olmamalı.
Yani bu videodaki gibi. Burda ekran kartı işlemcisine yapıyor ama mantık tamamen aynı. (6:43 ve 7:53 arası izleyin.)

-Anakart biosunuzu beta olmayan en güncel sürüme güncelleyin. Ve güncelledikten sonra sadece ram profili seçin ve Resize bar açın. Eğer birden fazla ram profili var ise en hızlısını seçin. (Onun dışında başka bir ayara gerek yok)
Bunları zaten yaptım şu an her şey böyle

Pump 1 öyle gösteriyor.
O pompanın deviri fsn devri üstteki

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Melih Baygör
hw info programı ile işlemci frekanslarını vs takip et istersen. windows güç yönetimi ayarlarından dengeliyi seçtiğinden emin olur musun?

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Murat
1000007920.jpg

Sisteme hiç dokunmuyorum kendi kendine bu hale geliyor

hw info programı ile işlemci frekanslarını vs takip et istersen. windows güç yönetimi ayarlarından dengeliyi seçtiğinden emin olur musun?
Güç ayarı dengelide dediğin peograma bakayım bir

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Melih Baygör
Alıntıyı görüntüle
Sisteme hiç dokunmuyorum kendi kendine bu hale geliyor

Güç ayarı dengelide dediğin peograma bakayım bir
virüs bulaşma ihtimali de var hocam, onu da kontrol et istersen. devam eden işlemler vs. gibi

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Murat
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Melih Baygör
Sistemi sıfır kurdum virus olma ihtimali sıfır
hocam bulabildiğiniz alternatif bir soğutma ile deneyin isterseniz. veya soğutmayı alternatif bir işlemcide deneyin. bios güncellemesi vs tüm yolları denediyseniz pompa arızası olabilir veya soğutma sıvısında problem olabilir diye düşünüyorum.

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Murat
hocam bulabildiğiniz alternatif bir soğutma ile deneyin isterseniz. veya soğutmayı alternatif bir işlemcide deneyin. bios güncellemesi vs tüm yolları denediyseniz pompa arızası olabilir veya soğutma sıvısında problem olabilir diye düşünüyorum.

Dediğiniz uygulamada değerler bu şekilde. Arkada discord ve steami kapatip aciyorum sadece

Elimde başka soğutucu yok deneyebileceğim

1000007931.jpg

:kekw: bu kesin ve net bir şekilde sıvı soğutmada problem var demek. Garantiye yolluyorum uğraş dur şimdi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,527
Üyeler
159,168
Son üye
insansıvarlık
Top Bottom