İşletim sistemi değiştirmek

Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar merhaba. Ben yeni bir laptop aldım ve içinde Linux işletim sistemi var. Oyun için ben bunu Windows yapmak istiyorum nasıl yapılır ve Windowsun hangisini kurmam lazım? Teşekkürler.

Dostum işletim sistemi yerine "İşlemci" kategorisinde konu açmışsın. Lütfen bir dahakine dikkat et.

USB kurarsa daha kolay olur İso dosyası için Rufus da lazım.
USB kurup BİOS'a gelip boot etmeniz lazım.

En alternatif video.

Arkadaşlar merhaba. Ben yeni bir laptop aldım ve içinde Linux işletim sistemi var. Oyun için ben bunu Windows yapmak istiyorum nasıl yapılır ve Windowsun hangisini kurmam lazım? Teşekkürler.
Dostum internete Windows 10 Microsoft yazıp Microsoftun kendi sitesine gir ardından istediğin biti mimariyi seç indir sonra refus indir inen Windows'u refusa at ama önce usb tak refustan usb ye at usb hazırlanmış olcak. Sonra pcye usbyi tak setuptan kur. Anlamadıysan youtubeden videolara bakmanı tavsiye ederim

Dostum internete Windows 10 Microsoft yazıp Microsoftun kendi sitesine gir ardından istediğin biti mimariyi seç indir sonra refus indir inen Windows'u refusa at ama önce usb tak refustan usb ye at usb hazırlanmış olcak. Sonra pcye usbyi tak setuptan kur. Anlamadıysan youtubeden videolara bakmanı tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler🙏

Yarım saat önce linkleri yazmıştım. Gözünüzden kaçtı galiba.

SSD içine kuracaksan windows 10 yüklemeni öneririm lakin HDD içine kuracaksan İSTERSEN 8.1 kur daha hızlı olacaktır.

Balenaetcher kullanmanız gerekiyor. (Rufus) yerine

Geri