Işletme mi iktisat mı?

Reaksiyon skoru
41
öncelikle selamlar arkadaşlar ea 303k yaptım kırık obp yüzünden maalesef

sizce işletme mi iktisat mı yazmalıyım yalnız shım şahım bir matım yok bunu da belirteyim

kocaelide yaşıyorum

işletme daha avantajlı diyorlar dil geliştirme ile birlikte

1.kocaeli işletme geçen sene 260k ile kapamış gelir mi
2.sakarya işletme geçen sene 325k ile kapamış gelir mi

3.kocaeli iktisat geçen sene 316k ile kapamıs gelir mi
4.sakarya geçen sene 397k ile kapamış gelir mi

tercih sıralamasını eğer işletme diyorsanız böyle yapabilir ve hangisi diyorsanız açıklayarak cevap verirseniz sevinirim :)

öncelikle selamlar arkadaşlar ea 303k yaptım kırık obp yüzünden maalesef

sizce işletme mi iktisat mı yazmalıyım yalnız shım şahım bir matım yok bunu da belirteyim

kocaelide yaşıyorum

işletme daha avantajlı diyorlar dil geliştirme ile birlikte

1.kocaeli işletme geçen sene 260k ile kapamış gelir mi
2.sakarya işletme geçen sene 325k ile kapamış gelir mi

3.kocaeli iktisat geçen sene 316k ile kapamıs gelir mi
4.sakarya geçen sene 397k ile kapamış gelir mi

tercih sıralamasını eğer işletme diyorsanız böyle yapabilir ve hangisi diyorsanız açıklayarak cevap verirseniz sevinirim :)
dostum ikisi de farklı .
İlgin ne bunu seç.
geleceği var yok veya para var yok diye okursan emin ol para da olsa seni bulmaz.

dostum ikisi de farklı .
İlgin ne bunu seç.
geleceği var yok veya para var yok diye okursan emin ol para da olsa seni bulmaz.
Kral iktisat matematik çok zor olduğu için korkuyorum ya yoksa onu da yazacağım da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral iktisat matematik çok zor olduğu için korkuyorum ya yoksa onu da yazacağım da
Hani matematik ortalama belki ortalamanin bir tık altı yani ondan bir korku var içimde

Hani matematik ortalama belki ortalamanin bir tık altı yani ondan bir korku var içimde
korkunun pek ecele faydası yok.
korkularının üstüne yürümen gerek.
he korkacaksan işletme yaz geç.
ki matematiğe ilgin varsa üstesinden gelirsin.
daha az gezip tozma daha fazla ders yaparsın biraz

Hmm aşırı ilgim yok ama çalışmayla duzeltebilirsin diyosun hocam

Şu senin profil fotosundaki kanal vardı adını unuttum ünide mat öğrenmek için onu övüyorlardı olur mu acaba

Ben olsam Başka bir bölüme yazar havacılık yönetimi gibi sonra açıktan sınavsız okurdum
Hangisini hocam

Ben olsam Başka bir bölüme yazar havacılık yönetimi gibi sonra açıktan sınavsız okurdum
Bu havacılık yönetimi de çok duyuyorum iyi bir bölüm mü nasıldır sizce

Kocaeli tutmuyor hocam çok yüksek bana göre diğer illerde de pek okumak istemiyorum açıkçası ilgim olan da bir bölüm değil zaten

Hangisini hocam

Bu havacılık yönetimi de çok duyuyorum iyi bir bölüm mü nasıldır sizce

Kocaeli tutmuyor hocam çok yüksek bana göre diğer illerde de pek okumak istemiyorum açıkçası ilgim olan da bir bölüm değil zaten
Yani bir taşla iki kuş vurmuş olursun ondan dolayı açıktan da oku dedim havacılık o puan ile Amasya'da geliyor illa o 4 seçenekten birini örgün okuyacaksan sakarya işletme derim

Yani bir taşla iki kuş vurmuş olursun ondan dolayı açıktan da oku dedim havacılık o puan ile Amasya'da geliyor illa o 4 seçenekten birini örgün okuyacaksan sakarya işletme derim
Olursa bende sakarya işletme tarafı daha ağır basıyor sıralamam 302k geçen sene Sakarya işletme 325k ile kapamis gelme olasılığı yüksek görünüyor sence gelir mi?

Peki hocam bunların önüne anadolu üniversitesi işletme ve iktisat yazsam nasil olur işletmesi 210k iktisat 257klarda

benimde 250k ea, 360k sayısal. bu puanlara gideceğimiz 4 yıllıklardan pek hayır gelmez diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum? normalde istediğim bölüm yazılım mühendisliğiydi ancak mecburen 2 yıllık sağlık bölümlerine yöneleceğim gibi, ayak uydururum herhalde.

benimde 250k ea, 360k sayısal. bu puanlara gideceğimiz 4 yıllıklardan pek hayır gelmez diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum? normalde istediğim bölüm yazılım mühendisliğiydi ancak mecburen 2 yıllık sağlık bölümlerine yöneleceğim gibi, ayak uydururum herhalde.
Valla ben eayim kankim benim için sıkıntı olmaz bu bölümlerde kendimi geliştirir hallederim ama mühendislik zaten baraj 300k diye biliyorum sana mühendislik gelmez yani galiba sağlıkta da ben yapamam benim için rn iyisi işletme ve iktisat anadolu üniversitesi isletme ve iktisat nasıl sence biliyormusun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,658
Üyeler
186,766
Son üye
yiğit5454
Geri