Neler Yeni

işletme okumak mı yazılımcı mı ??

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,784
İsim
Taha yücel
Ben olsam yazılım okumam. Yazılımı okumayanda yazılımcı olabiliyor. Başka bir bölüm okuyarak kendine başka şeylerde katabilirsin.
Örneğin mekatronik veya elektrik-elektronik okuyarak kendini donanımlarda da geliştirirebilirsin. Sonra istersen evde yazılım öğrenerek alaylı yazılımcı olursun.
knk internetten çok iyi bir kaynak bulamadım açıkcası yani bide farklı farklı dil öğreniceksin program dili

bence nasıl şuan zoomdan dersleri zor anlıyorsak burdada öyle olağını düşünüyorum okulda okul ortamında öğrenmek her zaman daha iyi

ben ders görüyoruz zoomda olsun okul kapanmadan önce okulda pyhton dersi ama ben ekstra daha iyi anlamak için udemy den pyhton dersi aldım iyi ama okul ortamındaki gibi değil mesela

MENGELE88

80+ Bronze
sizce hangini okumak daha mantıklı iş konusunda olsun maaş da felan ?

yazılım okudum için şuan lisede biraz yazılımcı olmak isitoyrum ama ünide farklı bir bölüm seçme felan varya orda işletme seçebilirim

annem 2 sini bir arada okuya bilirsin dedi birini açıktan mı ne dedi çok anlamadım ama sizce
Yazılım okunmaz yazılımcı olunur

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,784
İsim
Taha yücel
Yazılım okunmaz yazılımcı olunur
? halk arası bir tabir bu o yüzden ordan alışkanlık kalmış bende biliyorum o kadar şey içinden buna mı diikat ediyorsun yazı yazmak için yazıyorsun

biri sana ne okuyorsun diyince yazılım mühendisliği ama olunur mu dicen adam her neyse der umrunda olmaz

MENGELE88

80+ Bronze
? halk arası bir tabir bu o yüzden ordan alışkanlık kalmış bende biliyorum o kadar şey içinden buna mı diikat ediyorsun yazı yazmak için yazıyorsun

biri sana ne okuyorsun diyince yazılım mühendisliği ama olunur mu dicen adam her neyse der umrunda olmaz
Yanlış anladın gramer naziliği yapmıyorum sadece yazılım mühendisliği okumanın gereksiz olduğunu söylüyorum.
İşletme okumadan yasal olarak işletemezsin ama yazılım okumadan kaliteli yazılımcı olunabilir

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,784
İsim
Taha yücel
Yanlış anladın gramer naziliği yapmıyorum sadece yazılım mühendisliği okumanın gereksiz olduğunu söylüyorum.
İşletme okumadan yasal olarak işletemezsin ama yazılım okumadan kaliteli yazılımcı olunur.
knk o zaman düzeltiyorum deseydin de bende anlasaydım böyle gıcık tip insanlar var onlardan sandım ksuura bakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,456
Üyeler
168,632
Son üye
Kılç
Top Bottom