Soğutucu ve kasa modelin nedir ?Bugün occt ile normal modda stres testi yaptım ve ryzen 5 5500 işlemcim 25 saniyede 84 derece oldu
Everest MEGA V2 550W Mesh Panel Temperli Camlı 4x12cm Auto RGB Fan Mid-T kasa kullanıyorum soğutucum Amdnin kendi stok soğutucusuSoğutucu ve kasa modelin nedir ?
Hangi macunu kullandın ?Everest MEGA V2 550W Mesh Panel Temperli Camlı 4x12cm Auto RGB Fan Mid-T kasa kullanıyorum soğutucum Amdnin kendi stok soğutucusu
muhtemelen macundan ama amdnin kendi macunu stok soğutucuda gelen macunHangi macunu kullandın ?
Macun kalitesi ile alakalı olabilir, fazla da sürmüş olabilirsin. Güzel bir macun al yenile. Stok soğutucu azda olsa ısınır kule tipi performansı beklememek gerek. 500-600 liraya alacağın bir kule tipi işlemciyi fazlaca rahatlatacaktır, yük altında rahat rahat 60 derece altına düşürebilirsin.muhtemelen macundan ama amdnin kendi macunu stok soğutucuda gelen macun
tamam teşekkür ederim yardımların için iyi günler dilerimMacun kalitesi ile alakalı olabilir, fazla da sürmüş olabilirsin. Güzel bir macun al yenile. Stok soğutucu azda olsa ısınır kule tipi performansı beklememek gerek. 500-600 liraya alacağın bir kule tipi işlemciyi fazlaca rahatlatacaktır, yük altında rahat rahat 60 derece altına düşürebilirsin.
Rica ederim, soğutucu veya macun tavsiyesi istersen yazabilirsin.tamam teşekkür ederim yardımların için iyi günler dilerim
valla çok iyi olur şimdiden saolRica ederim, soğutucu veya macun tavsiyesi istersen yazabilirsin.
Bu soğutucu ile macuna bakabilirsin, soğutucuda ara sıra indirim oluyor 500 600 e bulursun. Kasım indirimleri geliyor o zaman da alabilirsin.valla çok iyi olur şimdiden saol