Neler Yeni

İsmini hatırlayamadığım çizgi film/anime

Patrick

80+
Çizgi film minika go da yada cartoon network te oynuyordu 4 tane arkadaşın legoya benzeyen paralel dünyaya anahtar görevi gören bir eşyaları vardı bu eşyalarını bir yaşlı adamın dükkanındaki gizli bir odadaki yere koyup ışınlanıyorlardı ışınlandıkları paralel dünya dünyanın karşısındaydı ama legoya benzeyen parçalardan oluşmuştu ve küp şeklindeydi. O 4 arkadaş paralel dünyada Titana dönüş deyince büyüyorlardı. 4 arkadaşında anahtar rengi farklıydı ve hepsi erkekti .Paralel dünyada olan zararlar gerçek dünyayada zarar veriyordu. Paralel dünyaya gidip oradaki kötüleri durdurmaya çalışıyorlardı .Anahtarlarını uzağa atsalarda kendi ceplerine yine ışınlanıyordu.

NOT: Özellikle belirtiyorum Lego nun herhangibi bir serisi değildi eminim!

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
gormiti olabilir mi?

Bu orijinal olan
https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/Gormiti.jpg | Old cartoon  shows, Old cartoons, Classic cartoon characters

Bu da remake hali gibi bir şeydi sanırım
Panini Gormiti Action cards albümü için oyun kartları listesi, fotoğrafları  ve takas alanı - laststicker.com

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Buldum;
Daltonlar (!)

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,284
İsim
Anonim-Anonim
Hatta gittikleri yerdünyanın küp haliydi. Onlarda küp küp olan bir karakter içindeydiler savaşıyorlardı falan. Ama adını bilmiyorum.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Tenkai şövalyeleriydi sanırım.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Attack On Titan ?

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
ben çok aramıştım bulamadım
Çizgi film minika go da yada cartoon network te oynuyordu 4 tane arkadaşın legoya benzeyen paralel dünyaya anahtar görevi gören bir eşyaları vardı bu eşyalarını bir yaşlı adamın dükkanındaki gizli bir odadaki yere koyup ışınlanıyorlardı ışınlandıkları paralel dünya dünyanın karşısındaydı ama legoya benzeyen parçalardan oluşmuştu ve küp şeklindeydi. O 4 arkadaş paralel dünyada Titana dönüş deyince büyüyorlardı. 4 arkadaşında anahtar rengi farklıydı ve hepsi erkekti .Paralel dünyada olan zararlar gerçek dünyayada zarar veriyordu. Paralel dünyaya gidip oradaki kötüleri durdurmaya çalışıyorlardı .Anahtarlarını uzağa atsalarda kendi ceplerine yine ışınlanıyordu.

NOT: Özellikle belirtiyorum Lego nun herhangibi bir serisi değildi eminim!

Top Bottom